Terveys

Vitaelife Pharma Vitamin D3 – mielipiteitä, kommentteja, hinta,

Vitamin D3 on rasva – liukoinen yhdiste ryhmä D, joka on tärkeä merkitys normaalin toiminnan kehossa, erityisesti tarpeen terveyden ja kehitys luukudoksen. Tämä elementti on elimistön tuottama, erityisesti iho altistuu auringon säteet. Ottaen huomioon tämä tosiasia, asukkaat pohjoisten alueiden usein pulaa D3 olisi säännöllisesti syödä elintarvikkeita, joka sisältää sen, vastaanottamisesta mikä ulkoapäin. Usein vitamiinin saanti nimitetty ylimääräisiä lääkkeitä.

Miksi tarvitsemme D3?

“Solar” vitamiini on mukana monissa prosesseja elimistössä, mutta tärkeintä normaalin toiminnan seuraavista järjestelmistä:

 • Bone. Auttaa imeytymistä, kuten mineraaleja, kuten kalsiumia, magnesiumia ja fosforia, mikä on erittäin tärkeää, että normaali luun ja hampaan kudosten ja sen vahvistaminen.
 • immuuni. Luuytimen ja sen normaali toiminta on myös suoraan riippuvainen D3, koska se on vastuussa tuotannosta immuunisolujen.
 • hermostunut. Elementti auttaa säilyttämään halutun pitoisuuden kalsiumin määrää veressä, mikä on vastuussa hermoimpulssien. Lisäksi, vitamiini palauttaa suojavaipan hermoja, ja näin ollen käytetään usein vaikeiden CNS-tautien, erityisesti multippeliskleroosi.

On myös tärkeää huomata, että on tärkeää, että vitamiini kasvun ja uudistumisen solujen ja myös estäen epänormaali molekyylisidokset, syövän prosessien ja sairauksien sydän-järjestelmään. On tieteellistä vahvistusta tehokkuutta D3 hidastaa kasvua rintojen kasvaimia ja ateroskleroosin.

Ja lopuksi, meidän täytyy sanoa, että on tärkeää vitamiinia rauhaset sisäisen erityksen. Se vakauttaa insuliinin tuotantoa ja tämän seurauksena, normalisoi tason glukoosi veressä. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää ihmisille, joilla on alttius diabetes.

Nestemäisten D3

Pitkäaikainen puutos D3-vitamiinin, joka merkitsi pitkän kylmän jakson kokea lähes jokainen venäläinen, voi johtaa hyvin surullinen seurauksia. Tietenkin voit toivoa täydentymään varantojaan elintarvikkeiden välityksellä, mutta se on parempi ostaa nestettä vitamiini apteekissa ja ottaa sitä päivittäin mukaan määrätty annostus. Erityisen tärkeä tekijä vastaanoton lasten ja naisten, mutta miehillä alijäämää on myös erittäin epätoivottavaa. Tarkastellaanpa yksityiskohtaisesti, mitä se on, D3, kukin ryhmä väestöstä.

Vitamin D3 naisten

Vitamin D3 naisille ei voida korvata millään muulla yhteydessä, mutta koska jos et saa auringossa, muista ottaa se ylimääräistä!

Vitamin D3 kutsutaan usein “hormoni naisten terveyteen”. Ja tästä syystä:

 1. Kuukautisten aikana kehosta huuhtoutuu suuria määriä kalsiumia, mutta koska sen asianmukaista ruoansulatusta, joka auttaa kyseinen tavara, on ensiarvoisen tärkeää. Se ei ainoastaan ​​avulla luut pysyä vahvoina ja terveinä, mutta myös vahvistaa hiuksia ja kynsiä.
 2. Vuosina kuljettaa lasta D3 myös erityinen rooli naisille, koska se auttaa asianmukaista muodostumista luuston sikiössä. Imetyksen aikana äidin taas saa unohtaa ottaa vastaan ​​lisää vitamiinia, jotta ei provosoida alijäämänsä itse.
 3. Lisäksi, vitamiini on erittäin tarpeellista ja vaihdevuosien aikana, koska tällä hetkellä lisää todennäköisyyttä kehittää osteoporoosi – osteoporoosin, D3 myös vähentää merkittävästi todennäköisyyttä kehittää tämä tauti.
 4. Tämä mineraali auttaa myös pitämään hyvällä tasolla aineenvaihdunnan vuoksi normaalista imeytymistä fosforia. Puolestaan ​​asianmukaista aineenvaihdunta, joka on tehokas imeytyminen hyödyllisiä elementtejä ja nopeasti helpotusta haitallisia myrkkyjä, auttaa naista hoikkana ja kaunis, koska kunto suolistossa aina näy iholla.
 5. suotuisa vaikutus hermostoon on tärkeää myös edullinen vaikutus D3-vitamiinia naisille, koska kaunis puolet ihmiskunnasta on vähemmän emotionaalista vakautta kuin miehet.
 6. OL>

  Vitamin D3 miesten

  Ja mies elin D3 on erittäin tärkeä rooli. Sen pitkän aikavälin alijäämä, mies yksinkertaisesti lakkaa olemasta mies, lihakset vetelä, vahvuus ja sävy menetetty sekä libidoa.

  Katsotaan miksi tarvitset D3 vahvaa puolet ihmiskunnasta:

 • Ensimmäinen tietysti säilyttää kestävyyttä. Terveet vahvat luut yhtä vahva terve lihakset että useimmat miehet, tietenkin haluavat.
 • Toiseksi elementti on valtava vaikutus testosteronitasoja. Se, että riittämätön saanti tai väärä kalsiumin imeytymistä testosteronin valtaa “tehtävistä palvelun” luu. D3 myös vapauttaa testosteronin tästä työstä, joten se voi olla hormonaalista rooli. Tulos on stimuloidaan libido, vähentää todennäköisyyttä kehittää sairauksien Virtsa- ja impotenssi.
 • Kolmanneksi, vitamiini on mukana muutosprosesseista vähemmän aktiivisten muotojen estrogeeni. Se on naaras hormoni, joka kuitenkin tuotetaan mies elin. Niiden liiallinen keskittyminen ja toiminta johtaa libidon heikkeneminen ja lihavuus.

Huomaa! Vahvalle puolet ihmiskunnasta on erityisen tärkeää ja omaisuutta vitamiini vähentää todennäköisyyttä sairastua sairauksien verenkiertoelimistön sekä miesten kuolleisuus sydänkohtauksia on huomattavasti korkeampi kuin naisilla.

Vitamin D3 lapsille

lopuksi käsitellä kysymystä siitä, miten tärkeää nestemäisen D3-vitamiinia lapsille. On tarpeen sanoa, että nyt tämä elementti on määritetty vauvan lähes syntymästä. Varsinkin ehdottomasti on noudatettava päivittäin, jos lapsi syntyi kylmänä vuodenaikana.

Mikä on syynä D3, jopa vastasyntyneiden? Katsotaanpa:

 1. Kuten olemme edellä mainittiin, D3-vitamiini on vastuussa terve luuston ja sen kehittämistä. Siksi tämä tekijä on erittäin tärkeää kasvun aikaa. Vastasyntynyt ei varastossa tuotetta niin se antaa vitamiini todella tarpeen, koska ensimmäisinä päivinä elämän, muuten kolmas kuukausi havaitaan ensimmäiset merkit riisitautia.
 2. On syytä muistaa, että on tärkeää elementin kehittämiseen immuunijärjestelmän että vauva ei ole muodostettu. Siten antaa lapselle vitamiinia, et vain auttaa kasvamaan hänen luunsa, mutta myös suojaa sinua infektioita ja virusten.
 3. hermoston vauva ei myöskään ole Aikuinen ja D3 auttaa oikeaan kehittämiseen.
 4. OL>
  Kuten näette, läsnäolo vitamiinin ruokavaliossa lapsen erityisen tärkeää, sillä se vastaa normaalia kehitystä keskeisten järjestelmien ja luuranko. Joten antaa sen ensimmäisinä päivinä elämän oikein.

  Vaaroista D3

  Kuitenkin tällaisia ​​erilaisia ​​hyödyllisiä ominaisuuksia kohtaa kun se on vastaanotettu, se on erittäin tärkeää ottaa huomioon monia hienouksia, jotta käyttö ei tule haitallisia.

  Ensimmäinen hienous on, että D3 on rasvaliukoinen vitamiini, tämä tarkoittaa, että veteen, se ei ole liukoinen, ja sen vuoksi sen runsaus ei voi toistaa munuaisten, ja tämä tilanne aiheuttaa kehon on vakava riski, joka kun on kyse pikkulapsilla johtaa korjaamattomia seurauksia.

  Alkuoireet hypervitaminoosin – ruokahaluttomuus, vatsakipu, pahoinvointi, oksentelu, niin on yleinen heikkous, laihtuminen alkaa, on ruuhkaa kehitystä. Kalsium kerääntyy liikaa ja alkaa kerrostua sisäelimiä, tällainen tilanne voi aiheuttaa ateroskleroosin (puute magnesium on todennäköisyys sairastua tautiin kasvaa monta kertaa). Samaa mieltä, on hämmästyttävää, että maltillinen vitamiiniannokset suojaavat ateroskleroosin, ja ylimääräinen, päinvastoin, se on aiheuttanut.

  Siten, oikean soveltamisen D3-vitamiinin huumeiden on ratkaisevan tärkeää. Ottaa oikean määrän se voi vahingoittaa kehoa, jos sitä otetaan yli tarpeen johtaa hypervitaminoosin, vahinkoa, joka on valtava.

  Valitettavasti, lääkäri ei aina pysty määrittämään oikean annoksen, kuten kunkin yksittäisen elin on ensinnäkin. Ja toiseksi, lääkäri ei voi tietää kuinka paljon aikaa kulutat auringossa, kuinka paljon vitamiinia itsenäisesti synthesizes kehoa sekä millaista ruokaa syöt. Tietenkin on olemassa todisteita kerätään tilastollisesti kuitenkin tilastot ovat joskus väärässä, joten jos huomaat terveyden heikkenemistä tai lapsesi jälkeen reseptiä D3-vitamiinin, ota heti yhteys lääkäriin.

  Huomaa! Edellytykset vitamiinimyrkytyksen voi olla: proteiini puutos, ylimäärä vitamiinia ja C, geneettinen alttius yliherkkyys D-vitamiinin
  On myös huomionarvoista, että lapset riisitautia ovat erityisen herkkiä ylimäärä D3-vitamiinia, ja koska tämän sairauden hoitoon on liitettävä vastaanoton tämän elementin, tulisi säännöllisesti suorittaa testejä sen kunnossapidosta kehossa.

  Mitä ruoka sisältää D3-vitamiinia?

  Jos talvella lisäsaantiin D3 on hyvä käytäntö, kesä, (ei kuulematta lääkäriltä, ​​tietenkin) siitä voidaan luopua. Kuitenkin unohtaa tuotteet, joissa elementti sisältyy runsaasti, ei ole sen arvoinen.

  Tässä vegaaneille pettyvät, koska kaikki tuotteet ovat Champions vitamiinin ovat eläinperäisiä:

 • punainen kaviaari. In tl sisältää 0,02 mg tätä vitamiinia.
 • Munat. Paljon kustannustehokkaampaa toimittaja DMZ. Korkein pitoisuus keltuainen sisältää vain yhden 0042 mg vitamiinia. Mutta älä unohda, että munat ovat korkea kolesteroli, joten ei liian laiha tuotteesta.
 • naudan maksa. Valmiissa 100-gromovoy osat 0053 mg vitamiinia, ja vaikka tuote ei ole kaikille syödä sitä ainakin silloin tällöin sen arvoista, koska se on myös runsaasti proteiinia, rautaa ja A-vitamiinia, mutta jälleen, kuten munia, se on kolesteroli, joten se ei ole innokas.
 • Finni. Rakkaus rullat? Hyvä uutinen on 100 grammaa ankeriaan lähes 5 mg D3! Se on todella paljon, joten väärinkäyttöä tästä tuotteesta ei ole välttämätöntä, muuten se voi kehittyä vitamiinimyrkytyksen. Mutta silti mukava ajatella, että palvelevat suosikki sushi viikonloppuisin ei ole anteeksiantamaton heikkoutta, vaan lääketieteellinen toimenpide.
 • sardiinit. Tämä kala on myös runsaasti D3, 100 grammaa 0,5 mg. muuten, se sisältää myös terveellisiä omega-3, kalsiumia, kaliumia, rautaa ja monia muita vitamiineja, makro – ja hivenaineita.

Lisäksi D3-vitamiini sisältyy riittäviä määriä maitotuotteita tuotteet – juustoa, raejuustoa, voita. Kuitenkin edelleen, oikeudenmukaisuus, on huomattava, että ydinvoimalaitoksen maailmassa on Mestarien sisällöstä d3 on siitakesieniä (0,3 mg per 100 grammaa) ja soijamaito (0,12 mg yhdessä Cup). Lisäksi sitä on läsnä perunat, kaurahiutaleet, ja eri vihreät.

Miten D3

Lopuksi harkita tehokkaita lääkkeitä D3 ja tilastollisen annoksia vitamiinia, mutta muista, se on joka tapauksessa ole ohjaamaan toimintaa, vaan ainoastaan ​​alustavaa tietoa, joka on myös läsnä ohjeita, D3. Muuten, lääkkeet ovat saatavilla eri muodoissa, kuten tippoina, tabletit, kapselit.

TOP 5 Suosituimpia tuotteita D3-vitamiinia:

 • Akvadetrim. Luonnollinen vitamiini DZ. Lääke sopii kaikenikäisille, mutta keskittyi nuorempia lapsia. Hän on usein nimeämä lastenlääkärit. Saatavana tippojen muodossa, yksi tippa sisältää päivittäisen lasten annoksella 500 IU.
 • Vigantol. Lääkeaine on saatavilla muodossa öljyn liuosta, kunkin pisaran, jälleen, annos on 500 IU: ta. Samalla tavalla kuin Aquadetrim voidaan toteuttaa puhtaassa muodossa ja voidaan liuottaa veteen tai maitoon. Aktiivinen ainesosa on sama – luonnollinen D3. Lapset ovat yleensä määrätty tätä lääkettä.
 • Alfa D3-Teva. Vitamin D3 kapselia öljyliuos. Annos on yksi kapseli – 0,5 ug. Vaikuttava ainesosa lääke on alfakalsidoli, synteettinen analogi D3. Lääke on palauttaa kalsiumin tasapaino, hänen parhaan imeytymisen maha-suolikanavassa, vähentää aktiivisuutta ns VILLAGE-hormoni, joka estää luun muodostumista.
 • Vitrum Kalsium + Vitamin D3. integroitu tuote, saatavissa tabletteina. Yksi tabletti sisältää 1,25 g kalsiumkarbonaattia ja 200 IU D3-vitamiinia. Nimitettiin ehkäisevänä toimenpiteenä parempaa imeytymistä suositeltavaa juoda hapanta juomaa. Täydellinen analoginen lääkkeen vain muodossa purutablettien Kalsium D3 Nycomed Forte. Nämä järjestelmät ovat suositellaan erityisesti naisille.
 • Vitrum Osteomag. Toisen kattavan tuote sisältää 200 IU D3-vitamiinia, 600 mg kalsiumia, ja myös magnesium (40 mg), sinkki (7,5 mg), boori (250 mcg), kupari (1 mg), mangaani (1,8 mg). Määrätään yleensä miehille.

Kiinnitä huomiota siihen, että D3-vitamiinia on parempi yhdistää kanssa A-vitamiinin, ja askorbiinihappoa. Ja alle 2-vuotiaille lapsille on suositeltavaa ottaa vitamiinia ilman kalsiumia.
Tilastollinen annoksia D3-vitamiinia on esitetty taulukossa: Ehdot
primasutra
dosaditi
ehkäisyyn 500 meeti
hoitoon рахита2000-5000
Mastrolia
varten профилактики300-500
Mastrolia
varten mechanioreceptors
tiukasti erikseen

Yksilöllinen annostus voit määrittää lääkärillesi:

 1. Lapset 3 viikon iässä ehkäisyä nimittää 500 IU vuorokaudessa tai 1000 IU päivässä välisenä aikana lokakuusta huhtikuuhun inclusive.
 2. Lasten hoitoon riisitautia nimitti 2000-5000 IU vuorokaudessa puolitoista kuukautta. Säännöllisesti kun tämä näyttää testata ilman hypervitaminoosin.
 3. hoidossa muita sairauksia lapsilla ja aikuisilla (vitamiini määrätty lisähoitoa tuberkuloosi, lupus, vammat hahmon jne) annos määräytyy yksilöllisesti.
 4. Rutiini ottamista aikuisille on 300-500 IU päivässä syksyn-talven aikana.
 5. OL>
  Tärkeää! Kun otetaan laksatiiveja imeytymistä D3-vitamiinia on rikki!
  Miksi tarvitset D3 – Katso video:
  Vitamin D3 – erittäin tärkeää kehomme elementti. Riittävä sen sisältö on tärkeää sekä naisten että miesten, ja lapsille. Kuitenkin annos D3-vitamiinia on kulmakivi välillä haittojen ja hyötyjen yhteys. Ylijäävät sekä niiden puute voi aiheuttaa vakavia ongelmia. Siksi näiden lääkkeiden ottamisesta pitäisi keskustella lääkärisi kanssa ja valitsee huolellisesti yksilöllisen annoksen. Kirjoittaja: pääkirjoitus TutKnow.ru ladataan …

Tuulikki Tuomioja

On helppo tutustua avoimeen henkilöön kuten Tuulikki Tuomioja

, mutta ehkä tärkeintä on, että hän on järkevä ja rauhallinen. Tietenkin hän on myös intohimoinen, herkkä ja kärsivällinen, mutta tavallaan he ovat pienempiä piirteitä, ja he ovat myös häiritseviä käyttäytymismalleja.

hänen järkevä ajattelu, vaikka hän on usein adore varten. Ystävät luottavat usein siihen, että he ja hänen rohkeat luontoansa tarvitsevat tukea.

Kukaan ei ole täydellinen tietenkin ja Tuulikilla on runsaasti sadepäiviä. hänen loukkaava luonne ja provosoiva luonne voivat aiheuttaa asioita lämpenemään usein henkilökohtaisella tasolla.

Onneksi hänen rauhallinen luonne loistaa kirkkaammaksi useimmilla päivillä

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *