Vitaelife Pharma Omega 3 – mistä ostaa ja miten on hinta?

[Total:    Average: /5]

sisältö:

 1. Miksi tarvitset omega-3-rasvahappoja
 2. Hyödyllisiä ominaisuuksia
 3. Edut naisille
 4. Edut miehille
 5. Vasta ​​li>

ihmiskehon toiminut optimaalisesti, se tarvitsee paitsi vitamiineja ja kivennäisaineita, sekä muita biologisesti aktiivisia aineita. Näitä ovat omega-3-rasvahappoja – rakennusmateriaalina soluja ja kudoksia mukana ruokaa. Puute bioaktiivisia yhdisteitä on syy sydän- ja verisuonitautien, sairauksien tuki- ja liikuntaelimistön. Mitä hyötyä omega-3-rasvahapot auttavat alentamaan kolesterolia, parantaa kuntoa iho, hiukset, kynnet. Ja Lastenlääkärit suosittelevat lukien elintarvikkeiden korkea pitoisuus näiden orgaanisten aineiden ruokavalion lapset varten lisätä kehon vastustuskykyä virus- ja bakteeri-infektioita.

Lisätä suojaavia voimia kehon pitäisi sisällyttää omaan ruokavalioon öljyjä, siemenet, kala – tärkein omega-3

Miksi tarvitset omega-3-rasvahappoja

Ihmiset, jotka välittävät heidän terveyttään, yritä syödä elintarvikkeita, jotka sisältävät proteiineja ja hiilihydraatteja. Nämä bioaktiiviset yhdisteet ovat välttämättömiä kasvua ja jakautumista solujen ihmiskehossa, ne ovat aktiivisesti mukana aineenvaihduntaan. Mutta rasvaisen ruoan faneille terveellistä elämäntapaa vierastavat, tietäen niiden kyky tukkia verisuonia ja häiritä ruoansulatuskanavassa. Lääkärit varoittavat, että pula terveen lipidien, ennemmin tai myöhemmin aiheuttaa vieläkin vakavampia terveysongelmia.

Omega-3-rasvahapot toimivat energiavarasto kehon. Jos niiden määrä päivittäin valikot vähemmän kuin 35-40%, prosessit kasvua ja jakautumista solujen vähenee merkittävästi. Metabolinen häiriö on syynä heikkeneminen ulkonäkö henkilö, tekee hänestä alttiita monille ulkoisia ja sisäisiä negatiiviset tekijät.

Omega-3 ovat rasvoja, jotka liiallinen kulutus ravitsevia keittoja tai leivonnassa kerrostuvat pakarat ja vatsan. Nämä biologisesti vaikuttavien aineiden aineenvaihduntaan, ovat rakenteellisia komponentteja solujen seinämiin ja kalvoihin. Yksi niiden tärkeimmistä tehtävistä – osallistumalla tuotannon kudosten kehon hormonien kaltaisia ​​aineita prostaglandiinien. Miksi tarvetta miehen nämä bioaktiiviset yhdisteet:

 • verenpaineen säätelyssä,
 • tuen optimaalisen suurten ja pienten verisuonten;
 • toimintaa sydänlihakseen;
 • tiimityö sileän lihaksen ja poikkijuovaisten lihassolujen;
 • oikea hermotuksen (hermoimpulssin lähetyksen keskushermostossa).

Johdanto omega-3 ruokavaliossa on positiivinen vaikutus terveydentilaan aikuisille ja lapsille. Miksi ihmiskeho usein on pulaa monityydyttymättömiä rasvahappoja, koska ne ovat läsnä monissa elintarvikkeissa? Siitä, että omega-3 ovat kestäviä ja tuhotaan prosessissa pitkäaikaisen varastoinnin tai lämpökäsittelyn. Pala paistettua korppujauhoja merikalaa sisällä käytännöllisesti katsoen käyttökelpoinen biologisesti aktiivisten yhdisteiden – ne tuhoutuvat korkeassa lämpötilassa.

Elintarvikkeiden kulutuksen omega-3 estää verenpainetaudin kehittymisen ja äkillisen paineen nousun
– 25% iherb.com solgar, omega-3 kalaöljy rikastetta, 240 softgels ★★★★★ 1 569 1 177 hieroa hieroa Osta safesmart mielipiteitä

Hyödyllisiä ominaisuuksia

Käytä omega-3 naisten ja miesten ensisijaisesti niiden tulehduksia estävä vaikutus. Patogeenisten bakteerien, virusten, hiiva-sienen jälkeen tunkeutumista ihmisen elimistöön alkaa aktiivisesti kasvaa ja lisääntyä. Prosessissa elämän he päästävät myrkyllisiä aineita, jotka myrkyttävät solut ja kudokset. Vaikutuksen alaisena immuunivasteen kehittää laaja tulehduksellinen prosessi aiheuttaa kipua. Jos ihmiskeho on tarjontaa omega-3-rasvahappoja, ei tapahdu kehitystä tapahtumien niin kielteisesti. Immuunijärjestelmä on laukeaa ennen käyrä, tuhoten tarttuva ja allerginen aineet tulehduksen hoitoon.

monityydyttymättömät hapot tunnettu siitä, että eri suotuisia vaikutuksia ihmiskehoon:

 • voimistuminen synteesiä biologisesti aktiivisten yhdisteiden (eikosanoidien), jotka ovat olennaisen tärkeitä biokemiallisten reaktioiden;
 • varmistettava, että siitä ravinteita ja molekulaarisen hapen pehmeä, nivelen, luuta, rustoa ja lihaskudosta,
 • parantamiseen supistuvien toiminto sydänlihaksen;
 • lisätä elastisuutta ja normalisoituminen läpäisevyyden kapillaarien, laskimoiden, valtimoiden;
 • kehittymisen estämiseksi allergisia reaktioita – ekseema, nokkosihottuma, atooppinen ihottuma,
 • nopeuttaa regeneraatiota vaurioitunut trauman aiheuttamien tai tulehduksellinen prosessi kudosten,
 • vakauttaminen tunnetila – poistaminen korkean ahdistusta ja hermostunut excitability johtuen tuotantoa “hormoni onnea” serotoniinin ja tukahduttaminen tuotantoa “stressi hormoni” kortisolin.

Yksi tärkeimmistä tehtävistä monityydyttymättömien happojen – puhdistus verisuonten kolesterolista lohkoja. Ne osallistuvat muodostumista lipoproteiinien alhaisen tiheyden. Näiden ryhmittymien transporterowych kolesterolia elimiä-tavoitteisiin, ja sen jälkeen poistuu kehosta, ei hoida pois väyliä. Säännöllinen kulutus elintarvikkeiden runsaasti omega-3-rasvahappoja auttaa välitä kuntoa verisuonten.

omega-3 nopeuttaa aineenvaihduntaa ja vähentää ruokahalua, joka johtaa asteittain painon lasku

Painon menetys

Orgaaninen kemia edistää optimaalisen toiminnan ruoansulatuskanavan, parantaa peristaltiikkaa ja ruoansulatusta, estää kehitystä putrefactive ja käymisprosesseja. Näin ollen, omega-3 laihtuminen käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

 • ruokahalun vähenemisen;
 • vähensi cravings makeisten,
 • täydellinen ruoansulatusta proteiineja ja hiilihydraatteja,
 • varoitus kertymistä kudoksiin haitallisten triglyseridejä.

suuri merkitys vähitellen laihtuminen ja on kyky omega-3 nopeuttaa aineenvaihduntaa. Ruokaa ei kestä kauan vatsassa ja suolistossa, ja täysi murtaa ja adsorboida niiden limakalvoja.
iherb.com Madre Labs, Omega 800, 1000 mg, 30 softgels kalaöljy ★★★★★ 609 RUB Osta safesmart lausunnot

Ihon

huono kunto ihon, hiusten, kynsien levyt on suorassa suhteessa määrään monityydyttymättömiä rasvahappoja kehossa. Nämä bioaktiiviset yhdisteet nopeuttaa prosesseja aineenvaihdunnan, auttaa poistamaan akne, pienet ihottumat ja punoitus, vaikutukset akne (arvet, arvet, kuoppia). Muita etuja omega-3 iho:

 • lisätä kimmoisuutta ja kiinteyttä;
 • ehkäistä ulkonäkö kasvojen juonteita ja ryppyjä.

Mitä enemmän ihmisten ruokavaliossa elintarvikkeiden omega-3, sitä nopeammin parantua ihollaan naarmuja, mustelmia, palovammoja, haavoja. Ei ihme lavalla kuntoutuksen jälkeen vammojen lääkärit suosittelevat lisäsaantiin monityydyttymättömiä rasvahappoja.

Liitoksilla

Neurologit ja kirurgit aina määrätä lääkkeitä tai ravintolisiä monityydyttymättömien rasvahappojen potilaille, jotka ovat diagnosoitu tuhoisa degeneratiiviset muutokset eri osioihin selkäytimen. Kuinka hyödyllistä omega-3 nivelille:

 • vähentää kipua intensiteetti;
 • lopettaa tulehduksellinen prosessi,
 • toimitetaan kudoksessa molekulaarista happea, ravinteita ja bioaktiivisia aine.

puutos omega-3-rasvahappoja yhteinen ja ruston solujen ja kudosten useita kertoja lisää todennäköisyyttä kehityksen osteochondrosis, niveltulehdus, nivelrikko, herniated levyjä ja iskias.

Jatkuva elintarvikkeiden kulutuksesta omega-3 vältetään ennenaikainen tuhoutuminen luu-, nivel- ja rustokudokset

Edut naisille

Gynecologists suosittelee, että naiset alkamisen jälkeen luonnon vaihdevuodet sisällyttää oman ruokavalion elintarvikkeita korkea pitoisuus omega-3. Aikana vaihdevuodet, on olemassa erilaisia ​​rikkomuksia aineenvaihduntaa aiheuttaen luunmurtumariskin, tunne-elämän häiriöt, ihon kuivuminen ja limakalvojen, kuten emättimen. Lisäsaantiin monityydyttymättömiä rasvahappoja, normalisoi työtä umpirauhasissa nopeuttaa aineenvaihduntaa, poistaa neurologiset häiriöt. Miksi naiset ottavat omega 3 muuta:

 • vähensi kivun voimakkuudessa kuukautisten aikana,
 • ehkäisy ennenaikaista vanhenemista;
 • ehkäisyyn hyvän- ja pahanlaatuisten kasvaimien sukuelimiin, maitorauhaset.

poistamaan ongelmia ihon, kynsien ja hiusten, mahdollistaa sisällyttämistä päivän ruokalista elintarvikkeiden omega-3

Lääkärit suosittelevat rikastuttaa päivän menu, elintarvikkeet monityydyttymättömien happojen naisille, jotka valmistautuvat raskaaksi tai ongelmia ylipaino.

Edut miehille

Kun 45vuosi miesten kehon pienenee vähitellen testosteronin tuotantoa. Ja määrästä tämän hormonin riippuu täydellinen seksuaalinen elämä miesten. Omega-3-rasvahapot ovat suoraan mukana synteesi hormonien kaltaisia ​​aineita, kuten testosteroni.
– 14% iherb.com Madre Labs Kalaöljy omega-3 Premium, GMO-vapaata, gluteeniton, 100 … ★★★★★ 476 408 RUB RUB Osta safesmart mielipiteitä
Ruokavalio miesten tulisi sisältää runsaasti rasvaista kalaa, pähkinöitä, palkokasveja ja kasviöljyt. Että ne sisältävät hyödyllisiä monityydyttymättömiä rasvahappoja. Miksi miehet ottavat omega-3:

 • kohottaa potenssia;
 • lisää libidoa,
 • ehkäisy eturauhastulehdus;
 • lisätä kestoa yhdyntää.

Lääkärit suosittelevat, että miehet, jotka aikovat tulla isäksi, lisäkäyttö omega-3-rasvahappojen muodossa huumeita tai lisiä parantaa laatua ja määrää siittiöiden.

Vasta ​​h2>

Edut ja haitat omega-3-rasvahapot ovat suoraan riippuvaisia ​​siitä, onko asianmukaista ja oikeellisuus niiden käyttöä. Kun ihmisen kehon kasvien ja eläinten ruoassa on riittävä määrä tällaisen orgaanisen yhdisteen, lisäksi saanti farmakologisten valmisteiden tai biologisesti aktiivisia lisäaineita aiheuttaa yliannostuksen. Tärkeimmät oireet tämä uhka ihmisten terveydentilaa sisältää sellaisia ​​oireita:

 • häiriöitä ruoansulatuskanavan – pahoinvointi, oksentelu, ilmavaivat, ripuli tai ummetus;
 • uneliaisuus, uupumus, heikkous, huimaus,
 • päänsärkyä, nivel-, lihaskipu;
 • huono veren hyytymistä, muodostumista suuria hematomas, jopa pieniä vammoja;
 • hypotensio;
 • kipua tai muita epämukavuutta maksassa.

Rasvahapot ovat olennainen osa lähes kaikki biokemiallisten prosessien ihmiskehossa. Siksi erittäin harvinainen yksittäisten intoleranssi näiden biologisesti aktiivisia aineita. Vasta tärkein vasta-omega-3-rasvahappoja ovat:

 • vitamiinimyrkytyksen;
 • huono rinnastaminen hivenaineita kalsium- tai sen ylimäärä ihmiskehossa;
 • väheneminen toiminnallinen aktiivisuus Kilpirauhasen;
 • avoin tuberkuloosi.

lisäksi omega-3-rasvahappoja on kielletty, kun huono veren hyytymistä tai läsnä on verenvuoto (halkeamat, peräpukamat, peräsuolen). Vasta ovat akuutti ja kroonisten sairauksien maksan ja munuaiset.

Rakkaat lukijat Priroda-Znaet.ru! Äänestä artikkeli: (ääntä 1 , keskimääräinen arvosana: 5,00 ulos 5)
Ladataan …
Jaa ystävien kanssa:

About Tuulikki Tuomioja
On helppo tutustua avoimeen henkilöön kuten Tuulikki Tuomioja , mutta ehkä tärkeintä on, että hän on järkevä ja rauhallinen. Tietenkin hän on myös intohimoinen, herkkä ja kärsivällinen, mutta tavallaan he ovat pienempiä piirteitä, ja he ovat myös häiritseviä käyttäytymismalleja. hänen järkevä ajattelu, vaikka hän on usein adore varten. Ystävät luottavat usein siihen, että he ja hänen rohkeat luontoansa tarvitsevat tukea. Kukaan ei ole täydellinen tietenkin ja Tuulikilla on runsaasti sadepäiviä. hänen loukkaava luonne ja provosoiva luonne voivat aiheuttaa asioita lämpenemään usein henkilökohtaisella tasolla. Onneksi hänen rauhallinen luonne loistaa kirkkaammaksi useimmilla päivillä