Terveys

Vihre√§ kahvi ‚Äď arvostelut, kommentit, hinta, miten se toimii?

Luokka on nopeasti maailman valloittamisesta superfoods hyvin tunnettu t√§n√§√§n on tullut raakakahvin hy√∂dyt ja haitat, joista on jo todistettu laihtuminen, hoito massan sairauksien, kosmeettinen hoito ‚Äď mihin tarkoituksiin vain se on ei ole suositeltavaa k√§ytt√§√§. Todella sen hyvi√§ ominaisuuksia niin yleist√§? Kuinka juoda vihre√§√§ kahvia ja sit√§ voi k√§ytt√§√§ maitoa? Mik√§ voi olla hy√∂dyllist√§ raakakahvia otteen? Otetaan selv√§√§ vastaukset n√§ihin kysymyksiin.

Raakakahvi: kuvaus

Tummanruskea kahvipapujen jota kahvia juomia, ker√§tty√§√§n ja kuivauksen, joutuvat paahtamisen. T√§ss√§ prosessissa l√§mp√∂k√§sittely, ne menett√§v√§t merkitt√§v√§n osan orgaanisten ja rasvahapot, kosteus, eteeriset √∂ljyt, flavonoidit, vitamiinit, mikro ‚Äď ja makroalkuaineita.

T√§st√§ syyst√§ kannattajat terveiden el√§m√§ntapojen vihre√§t kahvipavut ovat eritt√§in hy√∂dyllisi√§ tuotteita, joiden kanssa se on tarpeen korvata klassisen paistettu vastine. Ehdotus vastaa kysynt√§√§n ja kehitt√§√§ monenlaisia ‚Äč‚Äčtuotteita, ja t√§n√§√§n voit ostaa t√§m√§n tuotteen useita versioita:

 • t√§ysjyv√§tuotteita;
 • vasaramyllyss√§ hitsaus;
 • murskattiin lis√§tty siemeni√§, mausteita, yrttej√§, jne.;
 • kahviuutejuomana;
 • liukeneva (hyvin harvinainen) ja maa sekoitus vihreit√§ papuja, paahdettua.

Kemiallinen koostumus ja ominaisuudet raakakahvin

Riippuen tietty muoto, kemiallinen koostumus raakakahvin ovat seuraavat arvokkaat materiaalit:

 • 2,5% kofeiinia,
 • 9%: sta 19% proteiinia;
 • 0,17-0,65% monosakkarideja,
 • 12% tanniinit,
 • 6-7% pentosaanipitoisuus;
 • 4%: sta 11%: klorogeenihapon;
 • 0,4 ‚Äč‚Äčprosenttia viinihapon,
 • 0,3% omenahappoa;
 • 1,8% arabinoosia;
 • 20,8% mannoosia;
 • 7% glukoosia;
 • 0,3% sitruunahappoa,
 • 0,2% kahvin happoa.

On huomattava myös merkittävä ero rasvan määrää ja rasvahappoja. Niitä voidaan käyttää 18% kokonaispainosta. Kofeiinin raakakahvia edustettuna lähes saman määrän kuin paahdettu, mutta käyttökelpoiset osat ovat huomattavan suuri. Noin 34% näistä jyvät uutetaan (juomaan ruoanlaiton aikana) komponentteja. Tämä tekee jyvän voimakas biologisesti aktiivinen tuote, kyllästää kehon monia arvokkaita ravintoaineita ja toiminnan parantamiseksi koko kehon.

Raakakahvi hyödyllisiä että haitallisia

Vahvin vaikutus koko nykyinen on alkaloidi, joka on ‚Äútuntomerkki‚ÄĚ kahvi ‚Äď 1,3,7-trimetilxantin tai vain kofeiinia. Se sis√§ltyy omaksumisen ja s√§√§ntelyn verensokeri stimulaatio ja verenkiertoelimist√∂√∂n. Sen t√§rkeimm√§t ominaisuudet k√§ytet√§√§n oikeaan k√§ytt√∂tarkoitukseen ‚Äď parantaa terveytt√§, fyysinen ja psyko-emotionaalista tone.

klorogeenihappoa on voimakas antioksidantti kyvyt. Sen korkea pitoisuus raakakahvin (50% korkeampi kuin paistettu) tekee arvokas tuote, torjumaan ikääntymisen ja syövän kehittymisen. Hän osallistuu myös vakauttamiseen sydämen toiminta, tukosten ehkäisyyn, ateroskleroosin ja diabeteksen. Kahvi on kaukana edellä sisällöstä happo, muiden tuotteiden lisäksi perinteisesti läsnä ruokavaliossa.

Suuri osa tanniinit antaa kahvin erottuva kirpeä maku, mutta niiden käyttö ei ole kyse. Ne esitetään pääasiassa tanniini, nopeasti kuljettaa veressä, kun taas antibakteerisia työtä. Läsnäolo tanniinit kehossa, on tärkeää sujuvan toiminnan ruuansulatuselimille, voimakas uudistaminen kudosten ja poistaa haitallisia jätteitä.

Lähes kaksi tusinaa aminohappoja elintärkeä terveen elimistön toimintaan. Heidän poissaolonsa vaikeuttaa normaalia funzionavano tuki- ja liikuntaelimistön ja lihasten. Lisäksi aineet tekevät verisuonen seinämän kestävämpiä ja elastisia, ja vakauttaa ruokahalu.

trigonelliini auttaa paineen tasaamiseksi, säätelevät hormonaaliset ilmapiiri kehon, mobilisoida aineenvaihduntaa, nopeuttaa aivojen toimintaa ja parantaa veren.

Raakakahvi: vivahteita hyödyllinen vaikutus kehon

 • Tuote tehostaa merkitt√§v√§sti hajoaminen rasvaa, mutta vaatii paitsi kahvinjuonti, mutta my√∂s suuri liikuntaa. Puhtaan juomaveden 5-6 kupillista vihre√§√§ kahvia p√§iv√§ss√§ ei johda muuntaminen ylij√§√§m√§√§.
 • Tuote nopeuttaa vaihtoa prosessien kaikilla tasoilla. Korkeampi laatu aine k√§sitell√§√§n, jaetaan ja n√§ytet√§√§n. Siksi on suositeltavaa juoda raakakahvia laihtuminen. Kuitenkin nopean oton kanssa ilmestyy ja runsas ruokahalu. Minun t√§ytyy hillit√§ itse√§ni.
 • Kofeiini raakakahvin ravistelee hermostoa ja voi merkitt√§v√§sti parantaa p√§iv√§ll√§ suorituskyky√§. Riippuvuus t√§t√§ tulee ‚Äúei‚ÄĚ ja voivat kehitt√§√§ puute unta ja vuorokaudessa annosteltuna, keskittymiskyvyn puutetta, energian puute.
 • Raaka kahvi on niin voimakas verenpainevaikutuksia kuitenkin ihmisi√§, joilla on korkea verenpaine on viel√§ kuluttaa sit√§ varoen.
 • Tuotteen voi desinfioida ja parantaa GI toiminnon. Kuitenkin esiintyminen kroonisen ja akuutin vaivoja se voi aiheuttaa tilanteen huonontumisesta.

Miten juoda raakakahvia

erojen vuoksi koostumuksen ja rakenteen, on eroja tekniikka panimo vihreä kahvi, verrattuna ruoanlaittoon paahdettuja kahvipapuja. Kaikkiaan tämä prosessi vie hieman enemmän aikaa. Ensiksikin he tarvitsevat myös jauhaa. Riippuen henkilökohtaisista mieltymyksistä, voit kuullota niitä kuivassa paistinpannussa, koko ajan sekoittaen, yli 15 minuuttia. Joten, valmistamiseksi vastaavan osan Cup perinteisen kahvin, pitäisi kestää noin 1-1. 5 rkl viljaa 100-150 ml.

Ei tarvitse liian hienojauhatusta, kuluu yleensä 2-3 kertaa käynnistää autoa 15-20 sekuntia. Koska hiomakoneen voit käyttää sekoitin, jonka suuttimen rikkoa pähkinöitä tai jopa valua niitä kädessä laasti. Itse asiassa, juoma on melko hyvin keitetty ja murskattu vilja.

Seuraavat vaiheet:

 1. Turk tai kattilaan pieni koko (ämpäri) täytetty vedellä. Sinun täytyy ottaa hieman enemmän kuin arvioitu määrä annetaan kiehuvaa. Neste kuumennetaan, mutta ei kiehautetaan.
 2. Kun alkaa kiivetä ilmakuplat mennä veteen maahan raakakahvin ja jatkaa kokki pienellä liekillä, välillä sekoittaen.
 3. Vaahto on merkki alusta uuton juoman. Poistaa se ei ole välttämätöntä.
 4. Koska kynnyksellä vaahtoa pitäisi kulkea 2-3 minuuttia, jonka jälkeen voit poistaa kahvia lämpöä. Vesi muuttuu sävy vihreä.
 5. juoma olisi kaadetaan lasiin tai Cup hienon seulan läpi.
 6. OL>

  Tämä kahvijuoma eroaa tavallista kahvia paahdettujen papujen maun ja aromin. Se on hyödyllisin, kun otetaan puoli tuntia ennen syömistä tai raskasta liikuntaa. Tässä tapauksessa hän vain on riittävästi aikaa aktiivista aineenvaihduntaa ja asettaa kehon tuottavaan työhön.

  Raakakahvi laihtuminen

  Nykyään laajalti hyödylliset ominaisuudet raakakahvia laihtuminen. Hän on todella pystyy auttamaan, mutta vain yhdessä monimutkainen muita toimenpiteitä. Lyhyesti, raakakahvia varmistaa laihtuminen, ja on mukana prosessissa ja kiihdyttää sitä.

  käyttö Ylimääräisen juoma onnistuneesti päästä eroon yli puntaa tulisi yhdistää:

 • alentamista kaloreita p√§ivitt√§iseen ruokavalioon;
 • pienenev√§ osuus nopeasti IBS hiilihydraatteja ja rasvoja ruokavalioon,
 • m√§√§r√§n kasvu humalassa p√§iv√§ss√§ vett√§ 2 litraa;
 • lis√§t√§ liikuntaa;
 • siirtymist√§ selke√§sti suunnitteluun s√§hk√∂j√§rjestelm√§n.

T√§ll√§ tavalla ruoka ja aktiivisuus raakakahvin auttavat ‚Äúp√§√§lle‚ÄĚ kehon oikealla hetki√§ tehokkaampaa polttaa kaloreita, laatu niiden k√§sittelyyn, poistaminen liikaa myrkkyj√§. Ja paluu houkuttelevia muotoja ei pid√§ sinua odottaa.

Raakakahvi inkivääri laihtuminen

 1. Kuumennetaan kiehuvaksi 3 litraa vettä.
 2. Lisää 75 g jauhettua papuja.
 3. Cook noin varttitunnin.
 4. Kaada hienon seulan läpi.
 5. pyyhkiminen pieni määrä inkivääri hieno raastin ja lisätä neste.
 6. Sinun täytyy käyttää 200-250 ml tätä juomaa päivittäin.

√Ėljy raakakahvin

Onko vihertävän keltainen neste, viskoosi on rakenne ja voinen tuntuista, on vahva kahvin maku ja karvas maku. Sitä voidaan käyttää ihonhoitotuotteet, kiharoina tai kynnet. Se voi sisältää hieronnan koostumusten joitakin perusasioita kasvirasvoja.

Essential kahvi öljy puristetaan lehtiä-varren massa, kuori, kukkia ja versoja kahvin puu. Se on neste, jolla on hyvin rikas aromi, on parempi kosmeettinen ominaisuuksia eteerisiä öljyjä. On hyödyllistä lisätä hierontaa ratkaisuihin ja kauneutta seokset.

vihreä kahviuute

ote on vahva antioksidantti, stimuloi työtä monien elimistön, virkistävä kehon ja hengen vaikutusta. Sen sisällyttäminen ruokavalioon voi merkittävästi nopeuttaa ja helpottaa prosessia polkumyynnin yli puntaa. Kuitenkin ennen kuin aloitat rikaste, on välttämätöntä saada lääkärin lupaa.

Ensinnäkin, tervetuloa addicting täytyy antaa lääkärin testata taso T3 ja T4, syömiskäyttäytyminen ja perus aineenvaihdunta kiihtyy. Se, että tietyissä syömiskäyttäytymisten käyttäytymisen ja aineenvaihduntaa käyttöä raakakahvin ote rahan tuhlausta, koska lääke toimii toiseen suuntaan.

Vasta ‚Äč‚ÄčH2>

käyttö raakakahvin missään muodossa, varsinkin ensimmäisillä kerroilla, olisi liitettävä huomiota reaktioita elimistössä. Se sisältää monia aineita, jotka voisivat aiheuttaa hylkäämisen tai allergisen reaktion.

, jotka eivät ole suositeltavaa juoda raakakahvia:

 • alaik√§iset ja yli 65.
 • ‚ÄúYtimien‚ÄĚ ja korkea verenpaine;
 • saaneista potilaista rauhoittavien ja antioksidantteja,
 • raskaana oleville ja imett√§ville naisille.

Mahdolliset kielteiset vaikutukset juomasta:

 • kalsiumia heikentynyt luut ja nivelet;
 • pahenemisen oire √§rtyv√§n suolen;
 • kohonnut silm√§npaine (vaarallista glaukooma);
 • provosoi ripuli;
 • lis√§√§ntynyt ahdistus, unettomuus, hajonta, √§rtyneisyys, ja hermoston h√§iri√∂t.

Tuulikki Tuomioja

On helppo tutustua avoimeen henkilöön kuten Tuulikki Tuomioja

, mutta ehkä tärkeintä on, että hän on järkevä ja rauhallinen. Tietenkin hän on myös intohimoinen, herkkä ja kärsivällinen, mutta tavallaan he ovat pienempiä piirteitä, ja he ovat myös häiritseviä käyttäytymismalleja.

hänen järkevä ajattelu, vaikka hän on usein adore varten. Ystävät luottavat usein siihen, että he ja hänen rohkeat luontoansa tarvitsevat tukea.

Kukaan ei ole täydellinen tietenkin ja Tuulikilla on runsaasti sadepäiviä. hänen loukkaava luonne ja provosoiva luonne voivat aiheuttaa asioita lämpenemään usein henkilökohtaisella tasolla.

Onneksi hänen rauhallinen luonne loistaa kirkkaammaksi useimmilla päivillä

Saatat myös pitää...