Kauneus

Uniderm – arvosteluja, hinta, mistä ostaa, osta nyt

Cream Uniderm on keino tulehdusta, antidotnogo toimia, joilla on laaja valikoima sovelluksia sairauksien hoidossa eri etiologioiden. Yksityiskohtainen kuvaus ominaisuuksista lääkitys auttaa selvittämään perusominaisuudet lääkityksen.

farmakologiset ominaisuudet, koostumus ja muoto kysymys

Action Uniderm, joka perustuu aktiivisen aineen Mometasoni hormonaalista alkuperää, joka tuottaa prostaglandiinisynteesin vapautuminen maapähkinä happoa. Imeytymistä lääke on pieni ja rajoittaa sisällön aineen verenkierrossa on havaittu määrä 0,4%, kun 8-10 tuntia.

koostumus, Uniderm, joka perustuu yhdistelmä seuraavista komponenteista:

 • mometasonifuroaattia;
 • Glyseryylimonopalmitaatti;
 • titaanidioksidia;
 • stearyylalkoholia
 • Vaseliini;
 • kosmeettinen vaha;
 • puhdistettua vettä;
 • fosforihappoa.

Lääke on esitetty emulsiovoiteen läpikuultava värejä, Pakattu alumiini putket, joiden tilavuus on 15 ja 30 g.

Tarkoitus, rajoituksia vastaan, sivuvaikutuksia

Cream Uniderm on laaja käyttö ja tehokas tällaista todistusta saa käyttää:

 • poistamisen vaikea kutina aikana akuutti dermatoosit;
 • akuutti psoriaasi, seborrooinen atooppinen ihottuma.

intranasaalisesti lääkkeen kuuluu käsittely seuraavien sairauksien:

 • akuutissa vaiheessa allerginen nuha;
 • sinuiitti Antibioottien käyttö;
 • ehkäiseviä toimenpiteitä kehitettäessä nuha.

Lääke on myös joukko vasta:

 1. punatäplähilseily;
 2. läsnä kuppa,
 3. ihottumaan suun tyyppi;
 4. tartuntataudit ihon;
 5. kaudelle rokotuksen jälkeen
 6. vastasyntynyttä ja enintään 6 kuukautta;
 7. raskausaika vauva
 8. imetyksen ruokinta;
 9. akuutti tuberkuloosi;
 10. allergisia reaktioita aktiiviseksi lääkeaineeksi;
 11. yksilön herkkyys komponentteja.
 12. OL>

  Jos käytät kermaa Uniderm voi kehittyä haittavaikutuksia seuraavista luonne:

 • allergisia reaktioita (nokkosihottuma, kutina);
 • akuutti muoto follikuliitti,
 • akne kasvoissa;
 • liiallinen nahan pigmentti;
 • atrofisen muutoksia ihon
 • allerginen ihottuma;
 • hikoilu sairaus.

esiintyminen negatiivisia oireita käytön jälkeen lääkkeen liittyy lopettamisen kerma ja saada ammattitaitoisen suosituksen lääkärin!

Tapoja lääkityksen

käsikirjan ulkopuolisia Uniderm merkitsee lääkkeiden käyttö. Kerma levitetään ohuena kerroksena puhtaan ja kuivan ihon 1-2 kertaa päivässä. Tämä ei ole lisätä aikataulun annostusta, koska lääkitys on hormonaalinen alkuperää.

Käyttö Uniderm raskauden ja imetyksen aikana ei suositella. Aktiivisina ainesosat tuote sisältää komponentteja systeemisen altistuksen, jotka voivat aiheuttaa haitallisia vaikutuksia ja vaikuttaa kehitykseen sikiötä. Kerma on toivottavaa alle 6 kuukautta.

Yliannostus on tunnusomaista alistamisen hermoston ja ulkonäkö lisämunuaisen vajaatoiminta. Tällöin suositellaan oireenmukaista hoitoa ja palauttaa elektrolyyttitasapaino.

Lääke voi ostaa apteekista vain, jos siihen on erityinen lääkärin määräyksellä. Kestoaika 2 vuotta valmistuspäivämäärästä. Jälkeen, kun sovellus on ehdottomasti kielletty! Säilytysolosuhteet lämpötilassa 15-25 astetta kuivassa, pimeässä paikassa lasten ulottumattomissa.

Lisäopastusta ja analogit

Vuorovaikutus muiden lääkkeiden kerma ei ole vasta, mutta se ei saisi käyttää samanaikaisesti muita voiteita ulkoiseen käyttöön. Yhdistelmä lääkityksen alkoholi ei ole osoitettu kliinistä tietoa lääkkeen vaikutukset.

hinta kermaa Uniderm on edullinen valikoima on 120-150 ruplaa riippuen alue maassa ja tilan apteekkiverkosto. Kustannukset huumeiden pieni verrattuna sen tehokkuutta hoidossa monien ihosairauksien!

Kun esiintyy tiettyjä merkkejä voit poimia lähellä analogeja Uniderm kuvattu seuraavassa luettelossa.

 1. Aweart. Yksi tehokkaimmista analogeja Uniderm glukokortikosteroidista alkuperää. Lääke on esitetty voiteiden paikalliseen käyttöön ja jotka ovat tehokkaita erilaisten dermato- patologioiden tulehduksellinen poistaa voimakasta kutinaa. Vasta: Allergia, ruusufinni, raskaus, imetys, tuberkuloosi, kuppa, lapset alle 2 vuotta. Hinta 220-230 ruplaa.
 2. Beason. Halpa prototyyppi Uniderm anti-allerginen vaikutus. Perusmateriaali Atamazon tarjoaa tehokkuutta ja hormonaaliset alkuperä lääkkeen. Viitteitä: ihotaudit erilaisten akuutissa vaiheessa taudin. Lääke ei suositella raskauden aikana, imetys, allergiat, virusinfektiot, perioraalinen ihottumaa. Hinta on 40-50 ruplaa.
 3. Gitan-N. Läheinen korvaa alkuperäisen muodossa, kerma, joka sisältää samanlaisia ​​vaikuttavana aineena. Sovellus lääke psoriaasin hoidossa, tali ja atooppinen ihottuma. Vasta: raskaus, imetys, Allergia oireita, syfilis, tuberkuloosi, punatäplähilseily, sieni- ihovaurioita, ikäryhmässä alle 2 vuotta. Hinta 150-160 ruplaa.
 4. Tämä ratkaisu. Tehokas analoginen Uniderm tehoaineella glukokortikosteroidi alkuperää. Lääke on määrätty Vaikeiden dermatologisia sairauksia monimutkaisella muodossa. Vasta: raskaus, imetys, syfilis, tuberkuloosi, avoimia haavoja iholla, syöpä prosessien trofia haavaumat, ikäryhmässä alle 2 vuotta. Hinta 50-70 ruplaa.
 5. Elokom.One parhaista synonyymejä Uniderm esitetty kerma, voide ja voide. Käyttöaiheet: poistamisesta tulehdusoireet akuutissa aikana trauma.The lääkettä ei suositella allergiat, alle 2 vuotta. Hinta 420-450 ruplaa.

korvaaminen alkuperäisen sopivaan vastaavia olisi hyväksyttävä lääkäriltä, ​​joka suosittelee tehokas ja turvallinen työkalu!

Arviot

Arvostelut kerman Uniderm on positiivinen vaste hoitoon eri ihosairauksien. Useimmat ihmiset, jotka käyttivät lääkettä sanoen sen korkea hyötysuhde hoidossa vakavia muotoja psoriaasin, mutta monet kuluttajat ovat varovaisia ​​lääkitystä pitkään aikaan, koska hormonaalisen alkuperän lääkettä. Ihotautilääkäreitä määrätä glukokortikosteroidi aineen läsnä ollessa selviä viitteitä käyttöä.

Voit jättää palautetta kerma Uniderm, ne ovat hyödyllisiä muille käyttäjille sivuston!

Uniderm on useita hormonaalisia menetelmiä suurta tehokkuutta, joita käytetään hoidettaessa erilaisia ​​ihosairauksia. Lääkkeellä on riittävä määrä nuorten ja positiivista palautetta lääkitys. Tehokkuus lääkitys riippuu noudattamista annostus ja oikean määrittämisen yhteyksistä!

Tuulikki Tuomioja

On helppo tutustua avoimeen henkilöön kuten Tuulikki Tuomioja

, mutta ehkä tärkeintä on, että hän on järkevä ja rauhallinen. Tietenkin hän on myös intohimoinen, herkkä ja kärsivällinen, mutta tavallaan he ovat pienempiä piirteitä, ja he ovat myös häiritseviä käyttäytymismalleja.

hänen järkevä ajattelu, vaikka hän on usein adore varten. Ystävät luottavat usein siihen, että he ja hänen rohkeat luontoansa tarvitsevat tukea.

Kukaan ei ole täydellinen tietenkin ja Tuulikilla on runsaasti sadepäiviä. hänen loukkaava luonne ja provosoiva luonne voivat aiheuttaa asioita lämpenemään usein henkilökohtaisella tasolla.

Onneksi hänen rauhallinen luonne loistaa kirkkaammaksi useimmilla päivillä

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *