Terveys

Squeeze Station – lausunnot, hinta, mistä ostaa, osta nyt

On argumentteja siitä, mikä on sose sopii paremmin ruokintaan vauvoille ensimmäisen elinvuoden: purkitettu, homogenoitu tai valmistaa äiti. Ja että, ja toinen vaihtoehto on sen plussia ja miinuksia, mutta pehmeä pakkaus pussi on yhtä kätevä ruokinta. Jos valitsit valmistautua vauvan sose, väistämättä nostaa kysymyksen pakkaus soseen.

Soseuta pehmeän pussin pakkaus tai pystypakkauksissa

Lapset rakastavat hedelmäsoseet joustopakkauspapereiden pystypakkauksissa. Joskus piintynyt “lihaa syövillä” voidaan taivutella syödä hedelmiä vain tämän paketin. DOY-pakkaukset ovat käteviä kotona ja matkoilla, ja kävellä.

Säilytä perunamuusia in doy-pakkaus on kätevä, mutta ei ole halpaa. Parempi vaihtoehto? Paras smoothie reseptejä lapsille

Käärintäasema mistä Infantino doy-pakkausta ​​H2>

Station pakkaamiseen kotitalouksien ruoka Squeeze Station Infantino tuore tuottaa smoothie, mehut, hedelmien ja vihannesten sose ja Pakattu uudelleenkäytettäviä pullo kapasiteetti 130 ml: n kertakäyttöisessä doy-pakkausta, jonka kapasiteetti on 118 ml. On yksi mukavin, hygieeninen ja suosittu kaikkialla maailmassa asemia.

Yksi painallus asemalta, hedelmien ja vihannesten soseet, hyytelöitä ja mehuja pakataan pehmeisiin kertakäyttöpulloissa ja kertakäyttöisiä Nauhatiiviste Infantino. Tallennetaan pakattu ruoka voi olla jopa 2 päivä jääkaapissa, tai jopa 2 kuukausi pakastimessa, sulatuksen tarpeen juoksevan kuuman veden tai huoneenlämpötilassa.

suurin haitta aseman – disposability , pehmeät laukut doy-paketti ja mahdollisuus pakkaus vain tietyllä asemalla, sekä kyvyttömyys käyttää pussin pakkauksissa muita merkkejä.

Pussit myydään erikseen – joukko 50 teepussit maksaa $ 10. Ei budjetin. Asema itse pakkaus 10 pussia ja uudelleenkäytettäviä pulloja Kit arvoltaan yli $ 50 voi ostaa meille sivustot ja Venäjän edustajien tuotemerkin Infantino (USA). Alla on linkki halvalla kiinalainen analoginen asemalla Infantino päälle AliExpress.

Amerikan uudelleenkäytettäviä asettaa pystyasentoon kanssa minigrip

Amerikkalaisilla on muita vaihtoehtoja, joita voi ostaa Amazon joko suoraan tai välittäjän kautta. Huomaa, yksikään , markkinoilla olevien uudelleenkäytettävien paketit eivät kuitenkaan ole yhteensopivia Purista asemalta asemalle, josta keskustelimme yllä. Vain se integroitu valmistusmenetelmää ja pakkaus.

Paketit doy-pack Vauva Breezza

10 pussia doy-pack Vauva Breezza myydään hintaan $ 9,99 Amazon. Se olisi kallista, mutta (!) Nämä pussit seisomaan pussi pakkaamiseen vauva soseet ovat uudelleenkäytettäviä . Täyttö pussien ja huuhtelu jäännös sose suoritetaan mukavasti sivulta, unbuttoning erityinen zip-lock.

Doy-pakkaus zip-lock ChooMee

kestokassien varten ChooMee vauvanruokaa eroavat kilpailijoiden näyttäviä kuvioita ja erityinen silikoni suuttimet. Asiakkaalta lausunnot on selvää, että liitetiedostona , on erittäin hyödyllinen lisä, varsinkin pikku herkkusuille, jotka eivät vielä pysty itsenäisesti säätämään virtausnopeutta mäski käytettäessä doy-pack. Kuitenkin, ne ovat helposti promazyvaetsya ja joskus ne on vaihdettava (verrattavissa silikoni nännit voimaa).

Zip-lukko doypacks ChooMee täysin vedenpitävä. Hän oli kaksinkertainen ja erittäin vahva.

Sarja 8 pehmeä pakkauksissa vauvan sose vetoketjusulkeuman hintaan $ 19.99. On olemassa halvempia vaihtoehtoja.

Stand up pussi ja minigrip Squooshi

Squooshi uudelleenkäytettäviä pakkauksia voidaan täyttää vastaavasti muiden pakettien kanssa minigrip tai käyttämällä erityistä huoltoasema , – laite muistuttava ruisku. Joukko 6 kpl maksaa $ +12,99, ja 6 paketteja huoltoasema – $ 24.99.

Squooshi pakkaa hieman määrällisesti kuin doy-pakkauksissa muita merkkejä.

Kestokäyttöiset pussi Dr.DUDU

Pakkaus Vauvanruokien Dr. Dudu on yksi budjetin – 8 kpl dual minigrip-10 $. Standardi määrä on 5 unssia, mikä on noin 150 ml.

Kestokäyttöiset pakkauksissa muita merkkejä

Ympäristöystävällinen laukut Vauvanruokien zip-lock huipulla muodin Yhdysvalloissa, niin on monia samankaltaisia ​​vaihtoehtoja muita merkkejä: WeeSprout, Goodie Pussit, uudelleenkäytettäviä Vauva Ruokaa Kirecoo, Jungle Squeez …

Suurin osa tavaroista on helpointa ostaa Amazon itse tai välittäjän kautta.

Pehmeä pakkaus vauvan ruokaa BEABA Babycook

Silikoni kertakäyttöpakkauksista vauvan ruokaa BEABA Babycook

Jos et halua sotkea kertakäyttöpakkausten tai ostoksia ulkomailta, voit käyttää kontti-Cup soseen BEABA Babypote. Tämä silikoni Cup sose, jonka tilavuus on 150 ml. Haitat:

  • hinta ​​li>
  • hankala täyttö- ja pesu;
  • mahdottomuudesta jäädyttäminen, joka on vastakkainen helppo toteuttaa tavanomaisella doypacks.

ainoastaan ​​hinta – yli 600 ruplaa. eikä liian mukava täyttö ja pesu, sekä mahdottomuutta jäädyttäminen verrattuna pussit vetoketjusuljinta.

Kestokäyttöiset pussi pakkauksissa varastoida vauvanruokaa Happy Baby

Uudelleenkäytettävät lusikka Pack vauvanruokaa Happy Baby myydään erikseen.

Suurin haitta pussin pakkauksissa Happy Baby, ainoa uudelleenkäytettäviä seisomaan pussi, edusti Venäjän markkinoilla on tällä hetkellä zip-Lok kaksinkertainen, ja joskus paketit mielivaltaisesti julkistettu. Erityisesti korkeassa paineessa ja maksimitaso. Erä kapasiteetti on 180 ml. Main irtautuminen tästä tilanteesta – täyttää paketteja 2/3, ei enempää. No, tai käyttää ulkomaisten kanssa. Ostaa seisomaan pussi minigrip varastointi vauvanruokaa Happy Baby

on onnellinen vauva ja muita mielenkiintoisia laitteita: lusikka-suuttimia voidaan asettaa pystyasentoon ja kaulojen vakio vesipulloa, joka muuttaa minkä tahansa pullo tulee ruokinta Cup-potin.

Kiinan kestokassien Vauvanruokien

Kiinalaiset, kuten aina, ei kaukana maailmanlaajuinen suuntaus itse ruoanlaitto terveellistä vauvalle ja vapauta kaikenlaisia ​​laitteita on helppo varastoida ja kulutuksen eri soseet ja smoothie.

Analogiset asemalle Infantino pakkaus- ja paketteja hänen

kuten Yhdysvaltain asemalle pakkaus- Squeeze Station Infantino tuoretta ja halpaa ylimääräisiä pusseja asemalle Infantino.

Halvat uudelleenkäytettäviä pussi pakkauksissa soseet

Suuri (380 ml) uudelleenkäytettäviä pussi pakkauksissa vauvan soseiden muodossa eläimet yksittäin

Uudelleen käytettävä pussi pakkausta 200 ml erikseen muodossa eläinten papukaijalukko kiinnittämiseksi

10 uudelleenkäytettäviä pussi pakkauksissa tallentaa rintamaitoa ja perunamuusia, lusikalla pakki.

Tämä myyjä paketteja zip-lock erikokoisia – 40-170 ml ja korkein luokitus. On DOY-pakkaukset kuten amerikkalainen Amazon, on yllättävää. Kuitenkin ilmainen kätevä toimitus tekee tulemaan toimeen tämän tosiasian.

Suosituimmat optimaalinen on suhde hinta / laatu uudelleenkäytettäviä pussi pakkauksissa soseet vetoketjulla. Mukana 8 PC tilavuus 150 ml.

Stand up pussi Vauvanruokien uusia oltava

Täytä pehmeä pakkaus vauvanruokaa zip-lock voi olla mitä tahansa: hedelmät, liha, kasvis soseet, vilja, smoothiet, jogurtit, tuorejuustoa ja monet muut!

sydämessä, self-cooking äiti itse säätelee määrä suolaa, sokeria, muita makeutusaineita tai säilöntäaineita, tasapaino rasvojen, proteiinien ja hiilihydraattien. On oikea ravitsemus lapsille!

Store valmistetaan ja pakataan äidin mäski suositellaan enintään 2 vuorokautta jääkaapissa ja 2 kuukautta pakastimessa.

Ei ole yllättävää, että vähitellen pehmeä pakkausta vauvan sose tullut “must have” ja venäläinen äiti.

Jaa ideoita ja reseptejä sose pikku nirso!

Tuulikki Tuomioja

On helppo tutustua avoimeen henkilöön kuten Tuulikki Tuomioja

, mutta ehkä tärkeintä on, että hän on järkevä ja rauhallinen. Tietenkin hän on myös intohimoinen, herkkä ja kärsivällinen, mutta tavallaan he ovat pienempiä piirteitä, ja he ovat myös häiritseviä käyttäytymismalleja.

hänen järkevä ajattelu, vaikka hän on usein adore varten. Ystävät luottavat usein siihen, että he ja hänen rohkeat luontoansa tarvitsevat tukea.

Kukaan ei ole täydellinen tietenkin ja Tuulikilla on runsaasti sadepäiviä. hänen loukkaava luonne ja provosoiva luonne voivat aiheuttaa asioita lämpenemään usein henkilökohtaisella tasolla.

Onneksi hänen rauhallinen luonne loistaa kirkkaammaksi useimmilla päivillä

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *