Terveys

Sportagen+ -opinions, kommentteja, hinta,

Tämä sopimus tehdään välillä Sinä yksilön ja hallinnon verkkoresurssi verkkokaupasta

Käyttäjä – luonnollinen henkilö iän, joka pystyy teoillaan hankkia kansalaisoikeudet ja toteuttaa ne itsenäisesti, ja kyky teoistaan ​​luoda itselleen siviilipalveluksen takia, itsenäisesti suorittaa ja vastaa pettäessä, hyväksyn tämän käyttösopimus ja palvelujen avulla sivuston.

Valmistaja – henkilö, koska niiden taloudellisen toiminnan perusteella yritystoiminnan, mukana valmistus ja huollosta.

Hallinto – liiketoimintayksikön (OGRN: INN: rekisteröinti paikka 🙂 omistaja sivuston pohjalta yksityisen omistusoikeuden ja antamalla organisatorista, taloudellista ja teknistä tukea olemassaoloon ja toimintaan sivuston.

osapuolet – hallinnon Käyttäjät ja sivuston kävijät.

Site – Internetin resurssi verkkokaupastamme verkkotunnus, joka pysyy alle organisaation valvonnan ja omistaa viranomainen ehdoin yksityisen omistusoikeuden.

Tuotteet – tavaroiden ja palvelujen käyttäjälle hallinnon, tyhjentävä luettelo, joka on Internet-sivustolle.

Julkinen tarjous – omaisuus on osoitettu toistaiseksi henkilöjoukolle tai useisiin konkreettisiin henkilöille tarjouksen, joka varmasti ja nimenomaan ilmaisee aikomusta tehnyt henkilö ehdotuksen, harkitsemaan itse tehnyt tämän sopimuksen vastaanottaja osoitettu, niin kuka sitten hyväksyvät tarjouksen.

hyväksyminen – hyväksytään kokonaisuudessaan jommankumman osapuolen ehdoista julkisen tarjouksen hallinnon solmia tämä käyttösopimus. Hyväksymällä julkista tarjousta tapahtuu alussa sivuston käytön (mukaan lukien opetustarkoituksiin) ja sen palveluihin (palvelut).

1. Yleiset säännökset

1.1. Tähän sopimukseen (jäljempänä “Sopimus”) määritellään yleiset säännöt rangaistuksen, palvelujen käytön ja standardien käyttäytymisestä Sivustolla ja säätelee siviilioikeudellisen suhteita ja käyttäjät sekä hallinnon parhaillaan niiden vuorovaikutusta.

1.2. Tätä sopimusta voidaan muuttaa hallinnon yksipuolisesti. Hallinto ei kanna velvoitteita henkilökohtaisen ilmoituksen tällaisista muutoksista. Uusi painos sopimus tulee voimaan julkaisemisen verkkosivuilla.

1.3. Ehdot Sopimuksen sovelletaan kaikkiin kävijät, ei poikkeuksia.

1,4. Kävijä / Käyttäjä, alkaa käyttää palvelua verkkokaupan vahvistaa se, että hän tuntee tämän käyttäjän sopimuksen tervejärkinen ja selkeä muistia, ymmärtää niitä täysin ja hyväksyn käyttöehdot kokonaisuudessaan. Jos et hyväksy tämän sopimuksen ehtoja (osittain tai kokonaan), henkilö, joka ilmaistaan ​​sellainen tulee, on oikeus käyttää tietoja kentän verkkosivuilla.

2. Asetus vuorovaikutusta osapuolten

2.1. Hallinto toimittaa tiedot toimialaan verkkokaupan, joka sisältää, mutta ei rajoitu seuraavat tiedot: nimi, muoto, tuotteiden laatua, sen arvo, ja myös menetelmää tilausten, maksujen ja toimitus tuotteita käyttäjä edustajien hallinnon. Annetaan tietoa vapaa pohjalta.

2.2. Käyttäjä on tilauksen tuotteiden. Hallinto voi, mutta ei ole velvollinen antamaan lyhyitä neuvoja tai Advisory luonteeltaan kysymällä. Tällaisten lausuntojen on maksutonta.

2,3. Vastaanottamaan palvelun kohdassa 2.2. Käyttösopimus, käyttäjä sijoittaa kysymykseen. Tässä tapauksessa on välttämätöntä tiivistää kysymykseen ja jättää yhteystiedot – sähköposti, puhelinnumerosi.

2,4. Hallinto on oikeus olla vastaamatta sijoitetaan käyttäjän pyyntöön, eikä se tarjoa vastausta, jos tämä pyyntö on epämääräinen, sisältävät julma, loukkaavaa käyttäjätunnuksen, sanojen ja slovooborotami Administration, kolmannet osapuolet, ja muista syistä, ohjaavat sisäisten uskomuksia.

2.5. Täytäntöönpanoa antamat sivustolta ja (tai) ominaisuuksia ei tarjoa käyttäjälle mitään yksin- ja erioikeuksia.

2,4. Sopijapuolet sopivat, että hallinto on oikeus sijoittaa mainoksia lohkoja, julisteita, mainoksia eri alueilla, mukaan lukien jossa on tieto käyttäjän julkaisemaa, ilman käyttäjän lupaa.

2.5. Tiedot julkaistaan ​​verkkosivuilla hallinnon johtuu henkisen viranomaisen toimintaa ja kaikki omaisuus ja moraalisia oikeuksia tällaisiin tietoihin kuuluvat hallinto, kunnes kunnes asetettu toisin. Näin käyttäjän ei tapahdu mitään yksinoikeudet tuloksiin henkisen toiminnan hallinnon esitetty graafisessa Tekstissä, video- audio muodossa sijoitetaan kiinteistön verkkosivuilla.

2.6. Hallinto ei vastaa suojelemiseksi rikkonut oikeuksia Käyttäjä yhteydessä ratkaisun tällä perusteella riitoja, kuten oikeudessa.

2.7. Käyttäjän rikkonut oleva tekijänoikeus hallinnon ja (tai) muita henkilöitä, merkitsee rikoksentekijää vastuuta lainsäädännön mukaisesti Venäjän federaation.

2.8. Kun on kyse tekijänoikeusrikkomuksesta, jonka käyttäjä, avulla laiton asunto ei ole käyttäjä omistaa materiaalien, hallinto vapautetaan vapaa pääsy näihin materiaaleihin pyynnöstä laillisen omistajan.

2.9. Käyttäjä ei saa lähettää tietoa, joka suoraan tai epäsuorasti sisältää yhteisiä elementtejä pornografian, loukkaavaa, rikkomatta, vahingoittaminen kenenkään ihmisarvoa, joka sisältää vetoaa väkivaltaa, ylilyöntejä ja muut toimet aiheutuu rikkomuksia nykyisen lainsäädännön määritellyt alueellisen toimivallan sisältävän haittaohjelmia, ja (tai) muita tietoja, jotka voivat aiheuttaa haittaa kolmansille osapuolille.

2,10. Siinä rikotaan lausekkeen 2.9. Tämän sopimuksen noudattamatta jättäminen vaatimuksia hallinnon, mukaan lukien poistaminen tällaista tietoa julkisista Kanylointikohdan Käyttäjä vastaa määräysten mukaisesti tämän sopimuksen (tai) nykyisen lainsäädännön Venäjän federaation. Hallintoa tässä tapauksessa on oikeus poistaa momentissa tarkoitettuun 2.9. tietoa itsenäisesti.

2.11. Hallinto ei ole vastuussa tuloksista Käyttäjän vierailevien kolmannen osapuolen (ulkoinen) resursseja, linkkejä, jotka voidaan lähetetty verkkosivuilla. Alle tulokset mitä tahansa seurauksena, riippumatta sen luonteesta, ja, ilmenemisestä, joka käyttäjä on aiheutunut aineellista vahinkoa, henkisestä kärsimyksestä ja muut negatiiviset oireet.

2.12. Tarjoamien tuotteiden hallinnon Käyttäjille jaetaan etänä puitteissa asetettuja vaatimuksia nykyinen lainsäädäntö Venäjän federaation on sertifioitu ja täyttää asetetut vaatimukset lainsäädännön alalla kuluttajien oikeuksista.

3. Palveluiden käyttö, joita käyttäjä

3,1. Käyttäjällä on oikeus vapaasti käyttää palveluja sekä ehdotuksissa verkkosivuilla kokonaan, paitsi silloin, kun tällainen käyttö on laitonta, rikkoo oikeuksia, vapauksia ja etuja hallinnon ja (tai) muita sivuston käyttäjille.

3.2. Järjestystä Tilauksen tekeminen

3.2.1. Käyttäjä itsenäisesti vierailee informaatiokentän sivuston, valitsee tuotteen ja tekee tilauksen.

3.2.2. Tarvittaessa hallinto toimittaa Käyttäjän neuvonta- ja tietopalvelut valinnassa tuotteiden määräämällä tavalla tähän sopimukseen.

3.2.3. Käyttäjä valitsee tuotteet, jotka on lähetetty verkkosivuilla, ja hallinto ei ole vastuussa seurauksista, jos tilausvaiheessa kolmannen osapuolen resursseja. Tällä tuotteella on sama lainvoima ja tapauksissa, joissa muut sivustot kopioida, päällekkäisiä tietoja Internet-sivustolle, kuten tuotenimi, logo, suunnittelu, tyyli esittely Tietoa sivustosta.

3.2.4. Tilaus tehdään täyttämällä hakemukseen. Kentät jotka on merkitty *-merkillä ovat pakollisia. Lopussa lomakkeen, klikkaa “Tilaa”.

3.2.5. Osapuolet sopivat, että puhelinnumero (sähköpostiosoite) Käyttäjän hallinto lähettää lyhyitä informaatiosanomaa tilauksen yksityiskohtia ja / tai muut tarvittavat tiedot. Käyttäjä alkaa käyttää palvelua verkkokaupan hyväksyy tämän ehdon kokonaan ja takaa, että sinulla ei ole mitään vaatimuksen kohteen suhteen.

3.2.6. Kun edellä operaatioiden Käyttäjän pyyntö osoitetaan yksilöllinen numero, ja tilauksen, mikä antoi asiaa koskevan ilmoituksen. Jo jonkin aikaa, hallinto kommunikoi käyttäjän määritelty s 3.2.5. tapa vahvistaa tilauksen.

3.3. Tapa maksun

3.3.1. Tuotteet on maksettava muodossa 100% maksu tai muutoin tietyin ehdoin joihin osapuolet ovat päässeet aikana sijoittaminen Käyttäjän tilauksen, ja (tai) muiden vaiheiden välisen vuorovaikutuksen osapuolten.

3.3.4. Toimitus tuotteiden tehdään vasta päästyään ehdoista esitetty lauseke 3.3.1. Käyttäjän sopimusta.

3.4. Järjestystä tuotteiden toimittamisen

3.4.1 toimituksen tuotteet Käyttäjälle suoritetaan omalla liikenne -kuntayhtymä eli kuljetusyrityksen.

3.4.2. Toimitusehdosta, kunkin yksittäisen erikseen tapauksessa.

3.4.3. Tilaus ja toimitus tuotteet Käyttäjälle määritetään prosessissa tilauksen mukaan käyttäjän.

3.4.4. Osapuolet sopivat, että toimituksen tuotteet Käyttäjälle on suoritettava meidän Käyttöehdot. Toimitus tuotteiden Käyttäjän varastosta on mahdollista, jossa lisäksi hyväksynnän menettelyä itsehallinnon.

3.4.5. Kun kyseessä on tuotteiden kuljettajana edellytyksiin postitse maksun, tuotteet lähetetään kuriiri Käyttäjän vasta, kun käyttäjä on maksanut kuriiri koko tuotantokustannusten.

3.5. Järjestyksen palauttamisesta tuotteiden

3.5.1. Käyttäjällä on oikeus kieltäytyä tavaran milloin tahansa ennen sen siirtoa, ja sen jälkeen tavarat siirto – 7 päivän sisällä, paitsi silloin, kun tämä käyttöoikeus rajoittaa nykyinen lainsäädäntö Venäjän federaation.

3.5.2. Palauta tuotteet hyvä laatu on mahdollista, jos sen ilmiasua, kuluttajaominaisuuksia, sekä asiakirja, joka vahvistaa ja kaupan ehdot tiettyjen tuotteiden.

3.5.3. Käyttäjällä ei ole oikeutta kieltäytyä tavaran hyvälaatuisia, joilla on erikseen määritellyt ominaisuudet, jos näitä tuotteita voidaan käyttää ainoastaan ​​ostaa Käyttäjä.

3.5.4. Klo kieltäytyminen käyttäjän tuotteista, valmistaja tuotteet on palautettava hänelle maksama Käyttäjälle sopimuksen mukaisesti, lukuun ottamatta postikulut Käyttäjiltä palautetun tuotteen, viimeistään 10 päivän kuluessa jona esittelystä käyttäjälle asiaa koskevat vaatimukset valmistajan.

4. Tehtävät ja vastuut osapuolten

4.1. Kun kyseessä on käyttöä immateriaalioikeuksien hallinto sivuston sisältöä mihinkään tarkoitukseen, käyttäjän on aikaisemmin, ennen sijoittamista tällaisten materiaalien, saatava lupa hallinnon. Luvalla hallinnon, käyttäjän on näytteillä täydellinen nimi ja verkkotunnus lähteen seuraavassa muodossa: Internet-ostoksia. Hyperlinkki tulee olla aktiivinen ja suora, kun napsautetaan, siirtyy tietylle sivulle sivuston, josta aines viedään.

4,2. Analogisesti ohjeiden kohdassa 4.1. Tämän sopimuksen, käyttäjä sitoutuu toimimaan tapauksessa immateriaalioikeuksien hyödyntämistä, jotka kuuluvat kolmansille osapuolille. Menetelmä ja menetelmän toteuttamiseen määritelty neuvottelut omistajan materiaaleista.

4.3. Hallinto ei ole vastuussa käyttäjän toimia aiheuttaneen rikkomisesta kolmansien osapuolten oikeuksia, paitsi silloin kun määrätyt nykyinen lainsäädäntö Venäjän federaation.

4.4. Hallinto ei ole vastuussa sisällöstä kommentoitu.

4,5. Hallinto ei ole vastuussa sisällöstä käyttäjän lausuntojen verkkosivuilla. Käyttäjä lausunnot sivuston ovat jättäneet niiden laatijoiden mitenkään väittää olevansa objektiivisia. Ne ei ehkä sovi yhteen julkisen mielipiteen ja olla totta.

4.6. Koskevaa päätöstä / ei myönnä henkilötietoja hallinnon tekemän vain pohjalta lähettämää pyyntöä henkilö viranomaisen määrätyllä tavalla nykyisen lainsäädännön järjestyksessä.

4.7. Hallinto on oikeus olla vastaamatta kyselyihin, valituksia ja kirjeitä, jotka eivät sisällä yksityiskohtia hakijoiden (nimi, yhteystiedot).

4,8. Hallinto ei vastaa rekisteröinnistä dataa, joka on käyttäjän määrittämiä, kun vuorovaikutuksessa informaatiokentän verkkosivuilla.

4.9. Hallinto on oikeus, ilman selitystä, rajoittaa, estää pääsyn User (mukaan lukien rekisteröimätön) verkkosivuilla, joko osittainen tai täydellinen poistaminen tietoa, joka oli lähettänyt Käyttäjän verkkosivuilla.

4.10. Hallinto sitoutuu tarkastelemaan väitettä, liikkeeseen säädetty menettely 4 § sopimuksen, 30 (kolmenkymmenen) kalenteripäivän kuluessa sen vastaanottamisesta.

5. Menettely riitojen ratkaiseminen

5,1. Tapauksessa havaitseminen Sivusto sisältää tietoa, joka sisältää tulokset henkisen omaisuuden ulkopuolisille oikeudenhaltija on:

5.1.1. Jotta väite eritellään asia- ja normatiivinen emäkset, joiden avulla henkilöstö poistaa tietoja julkisuutta.

5.1.2. Kiinnitä vaatimusta näyttöä omaperäisyys henkisen omaisuuden (alkuperäinen asiakirja, joka muiden asiakirjojen omistusoikeus tekijänoikeuden objekti).

5.1.3. Lähetä tarkoitetut asiakirjat määräysten 5.1.1., 5.1.2. Tämän sopimuksen, sähköposti tuntumassa poddergka.magazina@gmail.com

5.2. Väitteet Käyttäjät palvelun laadun, tuotteiden ja muut kommentit on lähetettävä sähköpostin Saapuneet hallinnon: poddergka.magazina@gmail.com

5.3. Kuvatussa tapauksessa s. 3.2.3. Käyttäjä sopimus, valituksia, väittää, huolet välitetään johdon vastaavan resursseja. Hallinto on oikeus olla vastaamatta tällainen kohtelu.

5,4. Hallinto ei ole velvollinen osallistumaan hakuun kohdassa 3.2.3. yksilöiden ja muiden kolmansien osapuolten, jonka toiminta on rikkonut oikeuksia, vapauksia ja käyttäjien edut.

6. Muut ehdot

6,1. Kaikki mahdolliset tilanteet, johtuvat riidat suhde käyttäjille, ja kolmannet osapuolet, käyttäjät ja hallinnon, ei ole säännelty tässä sopimuksessa, ratkaistaan ​​määräämässä järjestyksessä lainsäädännön Venäjän federaation.

6.2. Osapuolet Tämän sopimuksen tunnustaa oikeudet ja velvollisuudet syntyvät suhteet tarkoitettujen henkilöiden tässä sopimuksessa, ja täysin tietoinen tekojensa ymmärtäminen oikeudellinen luonne seurauksista tekojensa täysin.

6.3. Toimettomuus hallinnon Jos rikot mitään Käyttäjän sopimuksen määräyksiä ei poista hallinto oikeus ottaa myöhemmin asianmukaisiin toimiin suojellakseen etujaan ja suojella oikeudellisesti suojattuja oikeuksia.

6,4. Kaikissa kysymyksissä, lukuun ottamatta kirjattu 5 § Käyttäjän sopimuksen Käyttäjät voivat ottaa yhteyttä hallinnon lähettämällä sanomansa.

& nbsp;

Tuulikki Tuomioja

On helppo tutustua avoimeen henkilöön kuten Tuulikki Tuomioja

, mutta ehkä tärkeintä on, että hän on järkevä ja rauhallinen. Tietenkin hän on myös intohimoinen, herkkä ja kärsivällinen, mutta tavallaan he ovat pienempiä piirteitä, ja he ovat myös häiritseviä käyttäytymismalleja.

hänen järkevä ajattelu, vaikka hän on usein adore varten. Ystävät luottavat usein siihen, että he ja hänen rohkeat luontoansa tarvitsevat tukea.

Kukaan ei ole täydellinen tietenkin ja Tuulikilla on runsaasti sadepäiviä. hänen loukkaava luonne ja provosoiva luonne voivat aiheuttaa asioita lämpenemään usein henkilökohtaisella tasolla.

Onneksi hänen rauhallinen luonne loistaa kirkkaammaksi useimmilla päivillä

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *