Terveys

Real Quit – Kuinka lopettaa tupakointikiellot oikealle ohjelmalle?

Real QUITon tuote, joka auttaa sinua tukahduttamaan halu polttaa savukkeita, auttaa sinua terveellisempiä ja rikkoa kallista ja vaarallista tapaa.

Tämä sarja on saatavana useina määrinä, joten voit varmistaa, että sinä ja ystäväsi voivat ottaa koko kehon hyvinvoinnin.

Mikä on Real Quit?

Yksi suurimmista tottumuksista, joita amerikkalaiset vielä osallistuvat, huolimatta siitä, että on valitettavaa haittavaikutusta, on tupakointi. Näiden riippuvuutta aiheuttavien tikkujen tarkoituksena on auttaa sinua ottamaan pois stressin, mutta ne asettavat sinut vaaralle monille keuhkoihin liittyville sairauksille.
Jokaisesta paketista voit helposti tarkastella varoitusta, joka osoittaa, kuinka vaarallista ne ovat.
Kuten kaikki riippuvuudet, on vaikea lopettaa tupakoinnin, kun olet koukussa. On laastareita, kumeja ja muita menetelmiä, jotka lupaavat auttaa, mutta luoja taakseReal QUITainutlaatuinen lähestymistapa.
RealQUIT-magneetteja on tarkoitus auttaa torjumaan riippuvuutta savukkeista ja nikotiinista, mikä auttaa sinua bioaktiivisilla ominaisuuksilla, joita yleensä ei löydy muualta.
Useimmat muut suunnitelmat aiheuttavat sinulle painon tai palaavat tapoihin, joita olet yrittänyt epätoivoisesti murtaa, mutta RealQUIT auttaa vain lopettamaan haluamisen kokonaan.
Vaikka muilla tuotteilla on vain 34 prosentin menestysaste, tämä vaihtoehto auttaa yli 90: tä prosenttia sen käyttäjistä potkaista tupakointitapaansa.
Tupakointi on epäterveellinen tapa, ja sinä asetat ihmiset vaarassa olemalla olemassasi ympärilläsi. Sinun lomasi muoto ei saa asettaa muita vaaraan, eikä se saisi vaarantaa omaa elämääsi.
Kun etsit löytää toisenlaisen tavan rauhoittaa stressiäsi, vapauta itsesi tupakoinnin riippuvuudesta RealQUITin kanssa.

Miten RealQUIT toimii?

Syy siihen, että RealQUIT on tehokas, johtuu muutamasta erilaisesta syystä. Tämä korjaustoimenpide yhdistää bioaktiivisten magneettien käytön akupainantaan.

Bioaktiiviset magneetit tarjoavat erityisen pinnoituksen johtoa varten, joten ne ovat turvallisia herkälle iholle. Magneetit vetäytyvät toisiaan kohti asettaen hellä painetta tiettyyn pisteeseen korville.
Akupainanta on sellaista hoitoa, johon liittyy paineita kehosi eri kohtiin tietyntyyppisen vasteen aikaansaamiseksi.
Korvanne on täynnä eri pisteitä, ja RealQUIT-sarjan toivo on poistaa haluamasi polttaa paineella.

Käyttämällä RealQUITiä

Sinun on sijoitettava mukana toimitetut magneetit oikeaan paikkaan estääkseen liipaisimet, jotka saavat sinut tuntemaan savukkeen tarpeen. Ota ensimmäinen Real QUIT magneetti ja aseta se sormen kärkeen varovasti.
Sinun on käytettävä pienempää magneettia korvan etuosassa kohti sen yläosaa. Sitten pidät magneetin korvalle asettamalla suuremman sen takana.
Haluttujen tulosten saamiseksi nämä magneetit on jätettävä korvaan noin 3-4 tuntia. Yritä varmistaa, että tämä magneetti pysyy korvalla, kun olet rauhallinen, eikä käytä niitä stressin aikana.
Magneetit pysyvät käytössä noin viikossa.
Sen sijaan, että tarvitsisit sinut lopettamaan tupakoinnin tällä hetkellä, sinun on pidettävä tupakointia seuraavan kuuden päivän aikana, kun käytät magneetteja. Seitsemäntenä päivänä on aika lopettaa.
Sinun pitää käyttää magnetejä vielä 20-25 vuorokauden ajan täysin murentamaan rikkoutuneita tottumuksia.

Real Quit hinnoittelu

Lopuksi pidättäytyä tupakoinnista RealQUITin kanssa, kustannukset riippuvat täysin siitä, kuinka paljon tuotetta haluat sitoutua kerralla. RealQUIT-laatikkoa varten vähittäismyyntihinta on 52,00 €, mutta saat alennuksia matkan varrella.
Valitse:

  • Yksi laatikko 42,00 € (10 € alennus)
  • Kaksi laatikkoa 64,00 € (40 € alennus)
  • Kolme laatikkoa 99,00 € (57,00 € alennus)

Kaikilla ostoksilla on ilmainen postitus, joten lisäämällä ostosmahdollisuuksiasi ei aiheuta lisämaksuja.
Valitettavasti kaikilla on erilainen tapa hoitaa tupakoinnin riippuvuuttaan. Jos huomaat, että RealQUIT ei auta sinua tupakoinnin lopettamiseen tehokkaasti, sinulla on jopa 30 päivää aloittaaksesi täydellisen hyvityksen palautuksen.

Real Lopeta yhteystiedot

Tällaisella arkaluonteisella tuotteella haluat varmistaa, että tiedät kaiken, mitä sinun pitäisi tietää RealQUIT-ohjelmasta. Jos sinun on selvitettävä vastaukset kysymyksiisi, sinun on otettava yhteyttä asiakaspalvelutiimiin.
Ne voidaan tavoittaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected]
Tiimi on käytettävissä vastaamaan kyselyihisi koko viikon ajan ympäri vuorokauden.

Real Lopeta johtopäätös

Real QUIT ei ole mikään petos, joka lupaa auttaa sinua lopettamaan tupakoinnin ja pahentavan sinua. Voit vihdoinkin poistaa epämiellyttävän ikenen käytön, mutta sinun ei myöskään tarvitse kärsiä yritettäessä vahvistaa tahdonvoimaa kylmäkalkkikäsittelyn avulla.
On hyvä myöntää, että tarvitset apua, ja Real QUIT korjaustoimenpide voi toimittaa.

Tuulikki Tuomioja

On helppo tutustua avoimeen henkilöön kuten Tuulikki Tuomioja

, mutta ehkä tärkeintä on, että hän on järkevä ja rauhallinen. Tietenkin hän on myös intohimoinen, herkkä ja kärsivällinen, mutta tavallaan he ovat pienempiä piirteitä, ja he ovat myös häiritseviä käyttäytymismalleja.

hänen järkevä ajattelu, vaikka hän on usein adore varten. Ystävät luottavat usein siihen, että he ja hänen rohkeat luontoansa tarvitsevat tukea.

Kukaan ei ole täydellinen tietenkin ja Tuulikilla on runsaasti sadepäiviä. hänen loukkaava luonne ja provosoiva luonne voivat aiheuttaa asioita lämpenemään usein henkilökohtaisella tasolla.

Onneksi hänen rauhallinen luonne loistaa kirkkaammaksi useimmilla päivillä

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *