Terveys

LumiSkin-arvostelu: Onko se todella tehokasta?

LumiSkin-arvostelu: Onko se todella tehokasta?

LumiSkin Johdanto

LumiSkin on omistautunut Sedermasta, joka on yksi maailman suurimmista ja tunnetuimmista kosmeettisten valmisteiden valmistajista, joka on erityisesti suunniteltu tuottamaan ihonvähentämisen edut ja joka koostuu pääasiassa yhdisteestä, Diacetyl Boldine (DAB).

Mitä LumiSkin väittää

apple-ring-diamond-cbd-oil

Valmistajan väitteiden mukaan tämä ominai- nen ainesosa voidaan infusoida erilaisiin ihonhoitotuotteisiin seuraavien etujen saavuttamiseksi:

 • Säätää lisämunuaisia ja kalsiumpitoisuutta, mikä myös minimoi ihon pigmentaation
 • Välillisesti estävät tyrosinaasin tuotannon, esiaste, joka aktivoi melaniinia, ihon luonnollista pigmenttiä, keventää tummia pisteitä ja parantaa ihon luonnollista säteilyä
 • Auttaa ehkäisemään UV-säteilyn ja hyperpigmentoitumisen aiheuttamat valokuvamurhat, joita aiheuttavat muut tekijät, jotka voivat aiheuttaa ihon tummumista
 • Tätä omaa ainesosaa voidaan lisätä eri tuoteryhmiin, kuten alla lueteltuihin tuotteisiin, ihonvähentämisvaatimusten ja -toimintojen parantamiseksi:
 • Posliini vaalea löysä jauhe
 • Päivävoide aurinkosuodattimella
 • Anti-dark circles
 • Anti-aging Skin Lightening Mask

LumiSkin Valmistajan tiedot

Tämä omaperäinen ihonhoitoaine on muotoiltu ja valmistanut Sederma, joka on sama yhtiö Matrixyl-sarjan taustalla, monipeptidikompleksit, joita on käytetty laajasti monenlaisten luokkien anti-aging-tuotteissa. Vuonna 1964 ja myöhemmin vuonna 1997 perustettu Croda International -ryhmän tytäryhtiö Sederma “on sitoutunut aktiivisten ainesosien kehittämiseen ja innovatiivisten kosmetiikka-käsitteiden luomiseen, jotka perustuvat bioteknologian, hienokemian ja kasvien uuttamiseen ” . Paris-pohjainen T & K- ja valmistusyhtiö on johtava kehittäjä monista korkean suorituskyvyn ainesosista, joita käytetään yleisesti monissa hiustenhoito- ja ihonhoitotuotteissa.

LumiSkin: n työskentely

Tämä tuote toimii epäsuorasti estämällä melaniinituotantoa inhiboimalla tyrosinaasireittejä ja tuotantoa samalla säätelemällä lisämunuaisfunktioita ja kalsiumtasoja.

LumiSkin ainesosat

LumiSkin: in infusoima avainaines on Diacetyl Boldine (DAB). Se keventää tummia pilkkuja ja kirkastaa ihosi kokonaisuutena estämällä epäsuorasti tyrosinaasiaktiivisuutta. Tämä on melaniinin edeltäjä, joka aktivoidusti tuottaa enemmän ihon pigmenttiä. DAB myös vähentää kalsiumpitoisuuksia ja vaikuttaa lisämunuaisiin, mikä edistää kevyempää ja kirkkaampaa ihon sävyä.

LumiSkin Pro

 • LumiSkin on kehittänyt yksi maailman suurimmista ja tunnetuista kosmetiikkateollisuuden laboratorioista, Sederma.
 • LumiSkin-potenssin suhteen suoritetun itsenäisen tutkimuksen perusteella tutkija pani merkille, miten DAB aiheutti 25 prosentin parannuksen tummissa paikoissa vain kahden kuukauden ajan tämän ainesosan jatkuvan käytön jälkeen.

LumiSkin Cons

 • Aineosan voi joutua suorittamaan itsenäisiä tehokkuustutkimuksia.
 • Valmistaja ei anna yksityiskohtaisia tietoja LumiSkin: stä laajalti saatavilla, vaikka yksityiskohtaiset asiakirjat ovat saatavilla pyynnöstä.

LumiSkin Sivuvaikutukset

Ammattimaisten suositusten perusteella LumiSkin-lääkettä ei saa ottaa seuraavissa olosuhteissa negatiivisten haittavaikutusten välttämiseksi:

 • Käyttäjä on alle 18-vuotias, raskaana tai imetys
 • Lääkkeiden tai lisäravinteiden ottaminen mukaan lukien muun muassa sitruunahappo, kalsiumkarbonaatti ja alumiinihydroksidi
 • Käyttäjällä on avoimia haavoja

ohjeet

LumiSkin on syötettävä kosmetiikka- ja henkilökohtaiseen hygieniaan, joka on tarkoitettu ihon valkaisuun.

Lopullinen tuomio

LumiSkin perustuu intensiiviseen tutkimus- ja kehitystyöhön, mutta on olemassa myös muita tekijöitä, jotka vaikuttavat sen tehoon, kun niitä lisätään ihon sytytystuotteisiin. Sinun puolestasi on parasta hankkia tämä ainesosa kaupallisista tuotteista eikä sen puhtaassa muodossa.

Tuulikki Tuomioja

On helppo tutustua avoimeen henkilöön kuten Tuulikki Tuomioja

, mutta ehkä tärkeintä on, että hän on järkevä ja rauhallinen. Tietenkin hän on myös intohimoinen, herkkä ja kärsivällinen, mutta tavallaan he ovat pienempiä piirteitä, ja he ovat myös häiritseviä käyttäytymismalleja.

hänen järkevä ajattelu, vaikka hän on usein adore varten. Ystävät luottavat usein siihen, että he ja hänen rohkeat luontoansa tarvitsevat tukea.

Kukaan ei ole täydellinen tietenkin ja Tuulikilla on runsaasti sadepäiviä. hänen loukkaava luonne ja provosoiva luonne voivat aiheuttaa asioita lämpenemään usein henkilökohtaisella tasolla.

Onneksi hänen rauhallinen luonne loistaa kirkkaammaksi useimmilla päivillä

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *