Terveys ja You

Electricity saving box – lausunnot, hinta, mistä ostaa, alkuperäinen, tai se on sen arvoista

& nbsp;

Tämä tarkoittaa energian säästäminen energiansäästö Box

vuosi toisensa jälkeen korko nousee yhä. Ihmiskunta itse, helpottaa elämääsi hankkii uusia vempaimia, jotka auttavat kuluttamatta paljon aikaa, vaivaa tehdä arjen asioita: puhdas, kokki, pesemään pyykkiä. Jopa tavallinen koti on vaikeaa ilman laitteet kuten televisio, tietokone, videopelit. Koko elämämme perustuu niiden säännölliseen käyttöön. Korkeampia, monet haluavat vähentää apuohjelma kustannukset. Nyt myynnissä on erityisiä keksinnölle sähkön säästö energiansäästö Box.

Erikoisuus sen vaikutus perustuu vähentämiseen sähkövirran kulutuksen. Mittari nostaa vähemmän kilowattia kanssa käyttämällä erityisiä laitteita. Laite on valmistettu siten, Saksan tekniikkaa. Onneksi se ei vaikuta sen kustannuksia, koska takaa pitkän käyttöiän.

Jo monissa Euroopan maissa avulla toisistaan ​​laskee electrostate 30%. Jos kuorma on suuri, takaisinmaksuaika on nopea – vain muutama kuukausi olisi tarpeeksi.

Ulkonäkö energiansäästö Box

Laitteen on muovinen laatikko suorakulmainen harmaa – musta väri. Etuosassa on LED jotka merkitsevät tilat. Toisaalta on standardi pistoke. Myös takana on kuvaus teknisistä tiedoista:

 • Jännite 90-250 V,
 • Taajuus 50-60 Hz,
 • Lataa enintään 15 000 W

Tekniset energiansäästö Box

Säästöt käyttämästä energiansäästö Box riippuu käytetystä tekniikasta. Valmistajat väittävät:

 • käytön aikana voimakkaita sähkölaitteet: pesukoneet, tietokone, hiustenkuivaaja, ilmastointi, taloudellinen mahdollistaa vähentää kuluja vuokrataan enintään 50%;
 • käyttö sähköliesi, rauta, mikroaaltouunit, plasma, kyydittävien lämmön tapahtuu säästää 45% sähköstä;
 • käyttö jääkaappi, sähkömoottori kattilan tulee halvempi 40%;
 • vedenkeitin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, hehkulamppu kulutus on 35%;
 • Työkalut kuten pora, poravasara, palapelin, pyöreä levy käyttää hyödyksi miinus 30% kustannuksista.
 • Kosteus ei saisi olla suurempi kuin 85%. Siksi amme, sauna, uima-allas ei sovi hänen yhteyden.
 • Yksi väline on enemmän kuin tarpeeksi yksi huoneisto. Se kestää jännite 5-19 kW. Kokonaispainosta laitteen pakkaus 170 g, ilman sitä – 125 g Vaihtoehdot: 12 x 7 x 4 cm Takuu kestää vuoden oston jälkeen.

Erityisvaatimukset sähkölaitteeseen energiansäästö Box ei tarvitse . Se sopii standardin verkkoon. Jos kuorma ylittää yleisesti yhtä laitetta, sinun pitäisi ostaa useita.

Miten se toimii energiansäästö Box

energiansäästö Box helppokäyttöinen. Se riittää yhteyden pistorasiaan kuin mitään laitteita. Periaate sen toiminta muodostuu suodatuksessa sähkömoottoreita massa. Kuten muistaa fysiikan, energia on jaettu aktiivinen ja reaktiivinen. Aktiivinen tarve laadun pitkäaikaisen suorituskyvyn sähkötekniikan jokapäiväisessä elämässä. Toinen, ilman ulospääsyä, liikkuvat läpi johdot ilman. Asiantuntijoiden mukaan, koska tämä virrankulutus kasvaa, kasvaa lisäksi sähköiset paine, on vaarallisia ihmisille sähkömagneettista säteilyä.

rooli talouksien että se auttaa poistamaan sitä sähkösuihkuvirtauksen maahan sähköverkosta. Tämän jälkeen alempi kuluttajan sähkövirran. BATAVUS tavallista vähemmän. Näin pienentyneiden julkisiin palveluihin.

mukaan valmistajat, specialdevice:

 • Osat sähköä aktiivisen ja reaktiivinen. Jälkimmäinen karsii, joten se aktiivinen. Tarvitsevat energiaa säästyy ja menee käsittelyyn.
 • tehokkaasti ohjaa energomachine, jakaa ne tasaisesti, estää ruokaa. verkon ylijännite.
 • Ei cheats laskuri – taloudellinen työt siten, ettei häiritä laskimen toiminnan. Se ei vaikuta numeroita, ei vie niitä takaisin, joten voit olla varma sen laillisuudesta.
 • On korkea hyötysuhde, joka on tieteellisesti vahvistettu tekemällä erityisiä tutkimuksia ja kokeita. Asiantuntijoiden mukaan jopa omasta todella tehdä jotkut heistä tarkistaa laadun hänen toimintansa.
 • positiivinen vaikutus laitteiden, laajentaa niiden elinikä. Se suojaa laitteita haitallisin sähkösuihkuvirtaus vahvuus.
 • Kaikki sähkö- mekanismi, ja itse tapahtumassa säteillä sähkökentän, joka on huono eläville olennoille. Keksinnön poistaa näitä haitallisia sähkömagneettista säteilyä.
 • Lisäksi suojaa verkostona ilmakehän aalto, kääntämällä sähkösuihkuvirtaus energiaa sellaiseen välttämätön aktiivinen.
 • sähkövuo normalisoidaan vaikutuksesta energiaa säästäviä laitteita. Usovershenstvuetsya rakenne elektropotok. Alentuneen menettämisen sähkötyöt vastus, estäen äkillisiä muutoksia sen verkkoon.
 • Kiitos parantamiseen laadun electromass, sähkö on vakaammin ja tasaisesti. Ei ole mitään ylimääräisiä ylikuumenemista, tärinää, melua.
 • Tämä ostos maksaa itsensä kahden kuukauden käytön. Tarkempia tuloksia ovat riippuvaisia ​​verkon intensiteetti. Isompi se on, sitä nopeammin se maksaa pois.
 • käyttö Keksintö mahdollistaa paitsi kuluttaa vähemmän, mutta pitää laitteita asianmukaisessa kunnossa jo pitkään. Suojautua haitalliselta säteilyltä.

Ominaisuudet energiansäästö Box

Helppokäyttöinen voit vaivattomasti jokaisen oikeus käyttää sitä omassa asunnossa tai maassa. Kytkeä se edullisesti lähimpään mittari pistorasiaan, niin että se peittää suurimman tehon.

pidetään täysin laillista, koska se ei ole vastoin yleistä etua.

Laitteen energiansäästö Box ei vaikuta laskuri, vie ei luvut takaisin, ei pysähdy.

Kaikki tekniset laitteet talossa, asunto, toimisto toimii johtuen magneettikenttiä, joita esiintyy verkkoon. Tahansa laitteet työssään muodostavat induktiivinen kuorma. Induktanssi ei muuta nykyistä. Kun se kulkee kuormitusvirta, vaihesiirto nykyisten ja electroprecizia. Tämä viittaa siihen, että verkossa on sähkösuihkuvirtauksen energiaa, joissa ei ole paljon hyvää. Se luo vain hyödytön magneettikentän induktiivinen electroprecizia. Virtaus ei-toivottuja energian viirojen läpi aiheuttaa ylimääräistä lämpöä ja lisäksi sähköiset häviöt. Kuluttajat maksavat todellisen sähkönkulutuksen ja lähes yhtä moni maksaa ylimääräisiä tappioita. Tehtävänä talouksien vähentää reaktiivisen virran jakeluun. verkko ja poistaa tarpeettomia kustannuksia sähkön.

Laite energian säästämiseksi voidaan jakaa 5 tavanomaisen yksikköä. Kukin moduuli on yhdistetty muihin. Heidän varmatoiminen riippuu alentamista virrankulutusta.

tärkeimmät lohkot (moduulit):

 • Manager – työnsä on jakaa jännite tasaisesti, poistaa sähkö energiaa, josta osa muuttaa sen aktiiviseen. Siten vähentää sähkön käyttöä.
 • Turvallisuus – vastaa turvallisuudesta laitteiden tapauksessa jyrkästi verkossa tai salamanisku. Joten ei tarvitse ostaa erityistä suojata sähköä laitteissa.
 • Suodata aktiivisesti poistaa harmonisten virtojen tasot signaalin vääristymistä. Tästä kyvystä johtuen laitteiden talossa kestää kauemmin.
 • Module korjaamalla kosinin “Phi”. Sen ydin on korkeampi voima. Loistehon jakautuu tasaisesti. Kysyntä tulee edullisemmaksi, sen menetys johtuu lämmitys johdotuksen pienenee.
 • kompensointi – hänen tehtävänään on ohjata tasaisesti kuorman päälle vaiheissa. Hänen ansiostaan ​​ylläpito sähkölaitteiden tulee edullisemmaksi.

valmistajat väittävät, että monet perheet Euroopassa jo pitkään käyttäneet energiansäästö Laatikko ja tyytyväisiä työnsä. Mukaan gallupit hän jo auttanut pelastamaan joka toisessa perheessä.

Missä ja miten käyttää energiansäästö Box

voidaan käyttää asunnossa, omakotitalon, työssä, myymälä, toimisto, työpaja. Paitsi sen käyttö tiloissa tuotannollista enemmän kuin perusteltua, koska sähkön hinnat yritykset ovat korkeammat kuin tavallisille ihmisille. Jos suurin jännite tasolla yllä olevaa ruudukkoa 19000 wattia, sinun pitäisi ajatella ostaa useita taloudellisesti ja merkityksetön parantaminen sisäinen virtalähde.

Laitteen energiansäästö Box laitat sen ensin mittarista pistorasiasta pystyä kiinni ja puhdistaa energiavirtoja. Tämä on aivan tarpeeksi.

mukaan tuottajille, käyttää mekanismia alkaa heti, suodatus ja muuntaminen sähkösuihkuvirtauksen virtaa. Ensimmäisen kuukauden aikana näkyviä tuloksia.

Hinta energiansäästö Box

Kustannukset talouksien suhteellisen korkea. Sivustolta valmistajan voit tehdä ostoksen 50% alennus.

hinta:

 • Ukraina – se voi ostaa keskimäärin 450 UAH
 • Venäjä – hinta nousee 1 790 ruplaan
 • Valko-Venäjä – 498 000 Valko-Venäjän rupla,
 • Kirgisia – 2 000 kg,
 • Kazakstan – 7100 teltta ​​li>
 • Moldova – 600 lei.

ostopaikka energiansäästö Box

Koska kohde on suosittu ja on suuri kysyntä, valtava määrä peukaloitu laitteita. Jotta ei ansaan huijarit ja ostaa alkuperäisiä tavaroita, se on parempi ostaa energiansäästö Box virallisilla verkkosivuilla valmistajan. Tilaus voidaan tehdä suoraan verkkosivuilla.

Helppo tilauslomake mahdollistaa yksinkertaisen, nopean, helppo tehdä ostoksen. Se riittää täyttämään erityinen ponnahdusikkunan antaa tietosi: sukunimi etunimi toinen nimi ja puhelinnumero. Tilauksen jälkeen, johtaja yhteydessä asiakkaaseen vahvistaa oston.

Tuulikki Tuomioja

On helppo tutustua avoimeen henkilöön kuten Tuulikki Tuomioja

, mutta ehkä tärkeintä on, että hän on järkevä ja rauhallinen. Tietenkin hän on myös intohimoinen, herkkä ja kärsivällinen, mutta tavallaan he ovat pienempiä piirteitä, ja he ovat myös häiritseviä käyttäytymismalleja.

hänen järkevä ajattelu, vaikka hän on usein adore varten. Ystävät luottavat usein siihen, että he ja hänen rohkeat luontoansa tarvitsevat tukea.

Kukaan ei ole täydellinen tietenkin ja Tuulikilla on runsaasti sadepäiviä. hänen loukkaava luonne ja provosoiva luonne voivat aiheuttaa asioita lämpenemään usein henkilökohtaisella tasolla.

Onneksi hänen rauhallinen luonne loistaa kirkkaammaksi useimmilla päivillä

Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *