Terveys ja You

Alkozeron arvostelu
aikana 2019 yhtiön voitto oli 3.845.000. Pääjohtaja osakeyhtiö “Agromaks” Gorbatov Sergei. Päätyö on tukkukauppa maa- ja metsätalouden koneiden, laitteiden ja tarvikkeiden, kuten traktoreita. Fosfori – stimuloi kasvien kasvua, lisää tuottavuutta maatalous- ja puutarhakasveja, proteiinipitoisuus siemenet. Alkozeron on erittäin tehokas keino, jolla onnistuu nopeuttaa kasvua viljelykasvien.


päätoimiala on “Muu tukkukauppa” lisätoimet 21 kpl. Osakeyhtiö “Alkozeron” on valtuutettu pääomia ruplaa.


Alkozeron

maa meillä on erittäin huono kivinen ja sato oli aina nöyrä. Mutta vasta viime vuonna, kun yritimme sitä lannoitteena. Organisaatio Ltd “Alkozeron” kirjattiin 21 heinäkuu 2005 ja sijaitsee osoitteessa Moskovassa, katu Magistralnaya 3-I, D.


päätehtävänä

maanmuokkaus – mekaaninen maanmuokkaus valmistautua suotuisat olosuhteet istutus ja varmistaa onnistuneen itämistä. Lopullinen päämäärä – korkealla saannolla. Soveltamisen tuloksena kylvö- – poistaminen rikkaruohot ja eri tuholaisia, säilyttämistä ja kertymistä kosteuden maaperään

.

Kaikki ostajat olivat tyytyväisiä miten tuloksena alennus ja laadun ostettuihin ajoneuvoihin. Naapurini näkivät minut lannoitetta viljellä maata ja pyysi avioeroa tai ei, kaikki, mikä on kirjoitettu siitä?


Tämä innovatiivinen kehittäminen kotimaisten agronomien voi saavuttaa kasvanut saanti ilman kemiallisia lannoitteita. Keinot aktiivisesti käytetty syöttinä, sitä käytetään myös liottamalla siemeniä. Tämä bio-lannoite sopii ruiskutus ja juottamista, lannoittaa niitä mansikoita se alkoi tuottaa tulosta.On suuri kysyntä keskuudessa suurtiloja, yritykset ja holdingov.Udobrenie erinomainen! Kaikki, että valokuvat ovat kasvaneet käyttävät samaa. Ei ollut koskaan osoittautui tämän saavuttamiseksi saannolla.


Yritys Kortteja on saatavissa rekisteristä lisensoitu organisaation toimintaan. Taulukko perustuu tietoihin rekisteristä.


  • Mutta vasta viime vuonna, kun yritimme tätä lannoitetta.
  • On suuri kysyntä keskuudessa suurtiloja, yritykset ja holdingov.Udobrenie loistava!
  • maa me erittäin huono kivinen ja sato oli aina nöyrä.
  • Ennen sitä koskaan osoittautui saavuttamiseksi tuotto.
  • Kaikki valokuvat kasvanut sen käytön.

Perustajat LLC “Alkozeron”

Harvester ACROS 580, 305 MONIPUOLINEN vetoauto ja perävaunu ruiskun Versatile 305 PS-850 miehitetty keskeinen asema käsikirjassa “BelgorodAgro 2014”. Tällä Booth “Agromaks” johtajat maatilayritysten että Belgorod alueen saanut tietoa paitsi esitetystä maatalouskoneiden, mutta myös koko linjan teknologian Rostselmash. Perinteisesti se on kerännyt maailman johtavia maatalouskoneiden ja laitteiden, jotka ovat esittäneet myös maanviljelijöitä ja lähialueilla sen jatkokehitysosastoa. Joten, vain Rostselmash yhdessä sen virallinen maahantuoja Belgorodin alueella LLC “Agromaks” esitetään kerralla kolme modernin maatalouden teknologia mallia.


Arviot Yritys Agromaks

Ei ihme priobrela.Rol kemiaa tuottavuuden lisäämisessä maatalouden kulturAgromaks – bio-lannoite, joka on patentoitu, on sertifioitu, testattu ja testattu toistuvasti. Ei käytetä vain henkilökohtaisessa maatilat.


Haluan sanoa, että tämä on todella hyvä asia, ei tuo haittaa terveydelle. Käytän aktivaattori yli yhden, ja koko ajan minulla on hyvä tuotto, eikä hyönteinen ei ole haitallista. Olen ehdottomasti suositeltavaa käyttää lannoitteena, ja kulttuuri on hyvin suojattu pakkaselta ja tuholaisia. lannoite, jossa suuri joukko hivenaineita, ostaa ostaa Ufa Agromaks lannoite, lannoitteet mestari. Yhtiö “Listerra” tarjoaa nestettä lannoitetta hivenaineita kelatoituneessa muodossa omaa tuotantoaan lehtilannoitteeksi viljelykasvien.


riskit ja luotettavuus yhtiön

organisaatiot osoitettu INN, OGRN, Okpo. Kuten tiedätte, se koskee Yhdistä ja rehu

linja Rostselmash. Ehtojen ohjelman valmistaja toimittaa viljelijöille alennus 15% valmistetut tuotteet, ja hallitus subventoi alennuksen. Kahden vuoden aikana toimintaansa, ohjelma on saanut suuren suosion viljelijöiden Belgorod. Vasta vuonna 2014, se on myynyt 30 yksikköä viljan ja rehun laitteet viljelijöiden suurtiloja, omistusten Belgorod alueella.

Biolannoitteet vozrozhdenieOtzyvy noin lannoite Agromaks muodostua yksinomaan positiivista. Valmistettujen tuotteiden muodossa kätevä pussit, ja joutuessaan maa on jatkuvasti aktiivinen. Kaikki tämä vahvistaa ostajat, jotka ovat erittäin tyytyväisiä tuloksiin soveltamisen ainutlaatuisen bioudobreniya.Stalo mielenkiintoinen keinona vaikuttaa omassa puutarhassa. Itse kasvun tomaatit ja perunat lisääntynyt. Bio-lannoite PavlodarStalo mielenkiintoinen keinona vaikuttaa omassa puutarhassa.Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *