Terveys ja You

Agromax arvostelutKasveissa nousee äärimmäisiä lämpötilan muutoksia ja puute kosteudenkestävyys. Agromaks Tsink200 – erittäin konsentroituja lannoite alkuun kastike, jonka avulla on mahdollista korvata pulaa sinkin kasvien koko kasvukauden lehdille levittämällä. Vesiliukoinen ja kalvon muoto sinkki pronikatel varmistaa täydellisen imeytymisen sinkkiä ja liikkuvuuden lisäämiseksi elementin kasvikudoksissa. Sinkki on välttämätöntä normaalille toiminnalle kasvihormoneja, nukleiinihapot, kasvaa siitepöly hedelmällisyyttä, edistää kalsiumin imeytymistä. Azotobacter – kiihdyttää kasvu, kasvaa immuniteetti ja muita puutarhakasveja, luonnollisesti rikastaa maaperää

.

mukaan FTS, johtoelimiin yrityksen eivät sisälly esteettömän henkilön. Tuotantomme työllistää korkeasti koulutettuja asiantuntijoita, joilla on laaja kokemus, joka jatkuvasti parantamaan heidän tietojaan ja taitojaan. 10 vuotta GC “Agromaks” pienyritys

on tullut yksi johtavista teollisuusyritysten Venäjällä ja IVY. Tuotantokapasiteetti ja tilavuudet meijerilaitteistot kasvanut kymmenen kertaa.


maatalouden yhtiö tarjoaa lähinnä kalliita maahantuotujen laitteiden meijeriteollisuuden. Tuotanto ja jakelu korkean teknologian meijerilaitteistot ja erikoistunut maitotuotteiden järjestelmät elintarvikealalla Venäjällä ja IVY-maissa.


yhteinen osuus hoitojen kasvinsuojelu- ja lehdille levittäminen vähentää merkittävästi kustannuksia. Neste konsentroitiin lannoite, joka sisältää booria 11% (150 g / l). Sisältää keskeisiä hivenaineita, jotka laukaisevat entsymaattisia prosesseja alkio siemen, edistää aikaisemmin syntymistä taimet ja lisätä pakkasta. Osan happo- arhidonovaya valvonnan kasveissa systeemisen vastustuskyvyn abioottisten ja bioottisten vahingoittaa tekijät tai taudit tuottamalla fytoaleksiinit.


koostumus on täysin sopusoinnussa maaperän ominaisuuksia, se valitaan siten, ettei haitallisia vaikutuksia maaperään, on turvallista ihmisille ja eläimille. Lääke nopeuttaa itämisen siemenet, joten se on laajalti käytetty liotusta. Yhtiö rekisteröitiin 11 vuotta sitten, mikä osoittaa, että vakaan toiminnan ja valvonnan viranomaisille. Jos olet omistaja tai johtaja tämän yrityksen, voit lisätä tai muokata yhteystietoja. Voit myös rekisteröityä ja käyttää erityisiä hinnat hallintaan sivun.


F1.1310Ustavny pääoma (osakepääoma, valtuutettu rahasto, kumppaniensa panostuksia) 0tys. 2018Strahovye maksuja pakollisen sosiaalivakuutuksen vastaan ​​tilapäisen työkyvyttömyyden ja äitiys ruplaa. 2018Strahovye ja muut maksut pakollisen eläkevakuutuksen hyvitetään Venäjän ruplissa eläkerahastoon. GodNaimenovanieSumma2018Strahovye maksuja pakollisen sairausvakuutuksen työväestön siirretään talousarvioon liittovaltion Pakollinen Sairausvakuutus Fund ruplaa.


Voit soittaa puhelinnumeroon tai tarkista muita yhteyksiä verkossa bio-Agromax.ru. Hyvä sijainti, aukioloajat 8-20, ystävällinen palvelu, viihtyisä. FOLCROP B – se on nestemäinen lannoite, jossa on suuri pitoisuus booria. Tasapainoinen yhdistelmä ja optimaalinen koostumus ravintoaineita.


Kaikki kopiointi omaa materiaalia on sallittua pakollinen veden käyttöä varten. Selaimesi ei ole täyttä tukea JavaScript, jotka voivat aiheuttaa viivästyksiä työn sivuilla portaalin.


Reaaliajassa näet paitsi nimetty päivämäärä, kellonaika ja huoneen numero, mutta todellinen alkamis- ja päättymisaika kokouksen kaikissa asioissa yrityksen. Tutkitaan kuvaaja väittää välimiesmenettelyyn tapauksissa, joihin liittyy yritysten valitsemansa kantajana että vastaajana. Täydelliset tiedot vakuuden fyysisen ja oikeushenkilöt. Tietoa päivämäärä ja numero ilmoituksen pantinhaltija ja pantin antajalle sekä kohde pantin. Klikkaamalla “Pyydä puhelun”, Suostun henkilötietojen käsittelyyn.


osat (

Agromax

“Agromax” – ensimmäinen AGROCENTER monimutkaisia ​​palveluja ja tuotteita, jotka tarjoavat viljelijät täyden palvelun parhaissa mahdollisissa olosuhteissa. Käytämme evästettä antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja käyttämällä sivuston. Jatkamalla selata tämän sivuston tai sulkea tämän viestin, suostut evästeen käyttämisen. Agromaks Kaliy450 – erittäin väkevää lannoite lannoitteita, jonka avulla on mahdollista täysin varmistaa kasvien kalium avulla lehdille levittämällä. Vesiliukoinen Kalium muodossa ja kalvo pronikatel helpottaa täydellisen imeytymisen elementti, liikkuvuuden lisäämiseksi jäsen

kasvikudoksissa.


  • Kehitetään B2B-portaali toimittajalle alalla karjanhoito laitteiden automatisoida ja käytettävyyden parantamiseksi.
  • Lannoitteet suositellaan myös käytettäväksi kastike pensaat ja hedelmäpuut, erityisesti elinsiirtoa uuteen paikkaan .
  • Puhelin, sähköpostiosoite virallisilla verkkosivuilla ja muut yhteystiedot OOO “Cruise Auto” puuttuu Unified ja voidaan lisätä organisaation edustaja.
  • funktionaalinen sekoittamalla laitteiden avulla valmistelu siementen varastoimista tai istutus
  • viljan -. se on yksi tärkeimmistä vaiheista viljan jalostuksesta ​​li>
  • sillä liotuksen siemeniä on neljännes sisällöstä 1 pussi laimennettuna 1 litraan vettä
  • ..

Asiantuntijamme antavat asiantuntija-apua valinnassa tarvittavat laitteisiin sopivia tuotantoteknologiaa. Onnistuneesti läsnä markkinoilla laitteiden yli 10 vuotta, se on virallinen jälleenmyyjä Maailman johtavien tuottajia. Tiedät puhelimen tai muita yhteystietoja tämän yrityksen? Krimillä, Venäjän kasvanut hybrideihin sokerijuurikkaan, joka korvaa siemenet ulkomaisten tuottajien. Miten se eroaa Euroopan ystävät, sanoi johtaja Enterprise “Agromaks” Andrey Savchuk.


nestemäisten lannoitteiden ruokinta mikro

toistoa materiaalia sivuston on sallittu kirjallista suostumusta sivuston hallinnon. Tässä lehdessä julkaisee artikkeleita kansainvälisen hätäavun rahasto YK Lapset (UNICEF) ja Pelastakaa Lapset Charity Fund “antaa elämän! “, Joka siirretään myynnistä 1 rupla kunkin lehden numero, niin että jokainen, joka ostaa lehteä, osallistuu hyväntekeväisyyteen tapahtumaan. Lehdessä on ystäviä lukijansa, julkaisevat kirjaimia, piirustuksia, tarinoita, mielenkiintoisia reseptejä, käsitöitä, jne on.


Klikkaamalla “Lähetä kysely”, Suostun henkilötietojen käsittelyyn. Portaali on toteutettu hankintoja toiminnallisuus tukkuliikkeet ja vähittäiskaupan asiakkaille, tarjoaa kätevän tuotteen haun kiinnostavaa profiilia.


F2.2520Rezultat muista sisältyvää toimintaa nettotulos (tappio) perioda0tys. F1.1300Itogo kohdassa III – pääoma ja rezervy12987tys

.

Tietoa osallistumisesta OOO “Auto Cruise” tarjouskilpailuihin löydetty. Tiedot osallistumisesta organisaation välimiesmenettelyssä ei ole väliä. Uuden oikeustapaus nro A / 2020 03.3.2020 kantajan määrä vaateen ruplaa. Uuden oikeustapaus nro A / 2020 18.3.2020 kantajan määrä vaateen ruplaa.


On julkaisuja koskettava suosittelut lasten koulujen alaluokilla. Tarkemmat tiedot tavaramerkkejä, keksintöjä, hyödyllisyysmalleja, kuten rekisterinumero, alkamis- ja päättymisestä asemasta.

Asiakkaamme – satoja kannattavia kotieläintuotannossa ja tiloilla. Päätarkoitus sen perustamisen tarkoituksena oli tuottaa nykyaikainen meijeri laitteet maatalouteen edulliseen hintaan, mikä on laatu ole huonompi ulkomaisia ​​analogit. Venäjän federaation ja tukemaan maatalouselinkeinoa ja perustettiin valmistava yritys tehdas “IzhAgromax».


Kaikki laitteet saatavilla ja ne ovat meidän tietokantaan. Selaimesi ei täytä teknisiä vaatimuksia kanssa SPARK. Tietoja täytäntöönpanoon kanteen «Cruise-Auto” ei löydy.


päätökseen huomioon oikeustapauksen nro A / 2020 18/03/2020 ensisijaisesti. Organisaatio kantaja, vaateen ruplaa.


Onko tämä yrityksesi?


komponentit liukenevat nopeasti hyvin sekoittaen työliuoksen. Kolmas hoito päivää kukinnan tarjonnan parantamiseksi lehdet ja parempia ampua kasvua.Saatat myös pitää...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *